Starity

Cuki kiskori fotóval köszöntötte fel Harry Stylest édesanyja

2021. február 02. 16:04   |   Szerző: Glamster

27 éves lett a népszerű énekes / színész, Harry Styles. Édesanyja aranyos fotóval köszöntötte fel.

hirdetés

Harry Stylest kevés embernek kell bemutatni.

Harry Edward Styles 1994. február 1-jén született Redditch-ben, Angliában. Styles Holmes Chapelben nevelkedett és töltötte fiatalkorát, Chesire megyében, az Egyesült Királyságban.

Már kiskora óta feltűnő személyiség volt: elmondása szerint imádott kosztümökben fellépni és produkálni magát. A tanárai az osztály bohócaként jellemezték.

Styles 16 éves tört be a köztudatba, amikor 2010-ben jelentkezett az X-Faktorba. Itt egyénileg bár nem jutott tovább, a zsűritagok összeállították a popkultúra egyik legnépszerűbb fiúbandáját, a One Directiont.

A csapat 2016-ig zenélt együtt, mielőtt szünetre mentek volna. Harrynek azóta két sikeres nagylemeze is megjelent szólóban: a Harry Styles és a Fine Line. Emellett színészként is bizonyíthatott Christopher Nolan filmjében, a Dunkirkben, és a hamarosan bemutatásra kerülő Don’t Worry, Darlingban.

Csekkold, milyen cuki képpel köszöntötte édesanyja:

Harry rajongói jókívánságairól sem feledkezett meg:

Köszönöm a szülinapi jókívánságokat, és minden különleges dolgot, amit tettetek, hogy megünnepeljétek. Nagyon szerencsésnek érzem ma magam, csakúgy, mint minden nap. Szeretlek, szeretlek, szeretlek titeket, H.

Boldog születésnapot kívánunk neki!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek