Starity

Anya Taylor-Joy is nagy örömmel fogadta Golden Globes jelöléseit!

2021. február 05. 16:04   |   Szerző: Nomiii

Az elmúlt év nagyon sikeres volt a fiatal színésznőnek, hisz négy műve is megjelent, amiből kettőt több kategóriában is jelöltek.

hirdetés

2020 sok mindenkinek az egyik legrosszabb év volt, de ez nem mondható el Anya Taylor-Joy-ról. Tavaly tavasszal, 2020-ban, jelent meg ugyanis a Jane Austen – Emma filmadaptációja, nyáron pedig a Galway filmfesztiválon debütált a Here Are the Young Men című ír-amerikai drámafilmje. 

Illusztráció

Ám még itt sem állt meg az év, nyár végén Az új mutánsok Marvel szuperhős-horrorfilmmel ért el sikereket, ahol olyan színészekkel együtt játszott, mint Maisie Williams (Trónok harca), vagy éppen Charlie Heaton (Stranger Things).

Az igazi áttörés csak ősszel jött, A vezércsel '50/60-as években játszódó főként sakk központú Netflix sorozattal, ami minden idők legnézettebb sorozatai közé nőtte ki magát.

Most azonban bejelentették a 2021-es Golden Globes jelöltjeit, és nagy öröm fogadta a színésznőt, amikor megtudta, hogy az ő játékát két kategóriában is jelölték.

Ennek Instagramon adott hangot:

Jelölést kapott ugyanis Legjobb limitált sorozat szinésznő kategóriában (A vezércsel), és Legjobb színésznő - vígjáték filmben (Emma). Míg A vezércsel című sorozatát további egy, a Legjobb limitált sorozat kategóriában is jelölték.

Nemrég kerültek egyébként bejelentésre a 2021-es Screen Actors Guild Awards (SAG Awards) jelöltjei is, ahol szintén jelölték Anya játékát a Kiemelkedő színésznő - egy televíziós film/ limitált sorozatban. Valamint a Satellite Awards-on is további két kategóriában jelölték az Emmát: Legjobb színésznő - vígjáték vagy musical (Anya Taylor-Joy), valamint Legjobb kosztüm dizájn.

Innen is gratulálunk a fiatak színésznőnek, és hasonló sikereket kívánunk a jövőre nézve is!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek