Starity

Halsey elárulta, milyen külsővel érzi magát a legmagabiztosabban

2021. február 12. 09:09   |   Szerző: Four

Az énekesnőnek van elképzelése, hogy tartják őt legszexibbnek - de ő biztos, nem arra a külsőre szavazna.

hirdetés

Halsey mindig is szokatlan, extravagáns megjelenéséről volt híres, és mint ahogy a Byrdie-nek elárulta, az önmagáról alkotott legszexibb kép nem egyezik a tradicionális értelmeben vett szépségideállal. 

Van egy elég pontos elképzelésem arról, melyik "a legcsinosabb" külsőm a társadalmi elvárások szerint. De ez nem azt jelenti, hogy úgy is akarok kinézni. Egészen biztos vagyok benne, hgy nem a "leghollywoodibb" megjelenésem, amikor leborotválom a hajam - de olyankor érzem magam a legmagabiztosabbnak. 

- árulta el. 

Az interjú további részében saját sminkmárkájáról is szót ejtett, és elárulta, mi volt az inspiráció a brand mögött.

Elegem van az Instagram filterek világából. Elég fárasztó, ha mindig egy megváltoztatott lencsén keresztül nézed magad, aztán meg csalódsz abban, ahogy az arcod igazából kinéz. Tudom, milyen érzés ez, mert amikor kezdtem ismert lenni és kimentem az utcára, a paparazzik fotókat készítettek rólam. Nem tudom irányítani, milyen szögből készüljön a kép, sem azt, honnan jöjjön a fény. Nem tudom irányítani, hogy a jó- vagy rossz oldalamról készül a kép. A fotók megjelentek, nekem pedig el kellett fogadnom őket. Oké, így nézek ki. Nem változtathatok rajta, inkább meg kell békélnem az arcommal. 

- mondta.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

haj smink kopasz külső
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek