Starity

Salma Hayek: "Mindenki azt hitte, a pénzéért mentem hozzá a férjemhez"

2021. február 17. 10:10   |   Szerző: Four

A színésznő tizenöt éve van együtt François-Henri Pinault-val, tizenkét éve házasok.

hirdetés

Salma Hayek Dax Shepard podcastjében vallott arról, hogyan érinti, hogy sokak szerint csak rengeteg pénzéért ment hozzá François-Henri Pinault-hoz. (A férfi a Kering-divatcsoport vezérigazgatója, amely olyan luxusmárkákat foglal magába, mint a Gucci, Saint Laurent, Bottega Veneta, Balenciaga, Alexander McQueen vagy Brioni.

Dax a beszélgetés során kijelentette, milyen kedves, jófej embernek tartja Salma férjét, akiről csak annyit tudott korábban, hogy dúsgazdag, és sokáig úgy gondolta, a színésznő emiatt van vele.

Salma erre így reagált:

Tudod, a képek alapján nem is lehet sejteni, milyen csodálatos ő. Engem egy sokkal jobb emberré tett, nagyon egészséges, jó irányba fejlődtem mellette. Amikor hozzámentem, mindenki azt mondta: "Ó, ez egy elrendezett házasság, a pénze miatt lett a felesége." Én meg azt mondtam: "Tökmindegy, ribi. Gondolj, amit akarsz." Tizenöt éve vagyunk együtt, és nagyon szeretjük egymást. Nem is bánt meg egyáltalán ez a megjegyzés. 

Hayek szerint a férjét is rengeteg előítélet éri:

Nagyon érdekes témát érintünk. Van egyfajta diszkrimináció a gazdag férfiakkal kapcsolatban is. Csak azért, mert valaki gazdag, hajlamosak azt gondolni az emberek, hogy rossz ember, anyagias, nincsenek morális értékei, vagy esetleg hülye és nem érdemli meg, hogy ennyi pénze legyen.

Majd így folytatta:

A férjem hazajön a munkából, és mindegy milyen nehéz napja volt - bízz bennem, nagy a felelőssége - nagy mosollyal, boldogan tér haza, és örül, hogy láthat engem meg a gyerekünket, sokat viccelődik is. Ha nyaralni megyünk, akkor teljesen kikapcsol, megéli a pillanatot. Nem csak engem érint az előbbi megjegyzés, nem én vagyok az egyetlen, akit megítélnek. Senki sem tudja elképzelni, milyen öröm ez az ember.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek