Starity

Ashley Judd elmesélte, hogyan segítettek rajta Kongóban horrorbalesete után

2021. február 17. 11:11   |   Szerző: Four

Nagy hálával gondol azokra a kongói barátaira, akik vele voltak a nehéz pillanatokban.

hirdetés

Ashley Judd borzasztó balesetéről már korábban írtunk: kevésen múlott, hogy a színésznő lábát meg tudták menteni a kórházban. 

Judd nagy hálával viseltet azok iránt, akik Kongóban vele voltak a csúnya esés után, és az akkor készült fotók mellé leírta, hogyan segítettek neki barátai:

Barátok. A kongói fivéreim és nővéreim nélkül a belső vérzés valószínűleg megölt volna, és elveszítettem volna az egyik lábam. Hálától könnyes szemmel ébredek, és minden egyes ember iránt ezt érzem, akik hozzáadtak valami életmentőt és lélekemelőt abban a szörnyű 55 ótában. 

A színésznő ezek után név szerint is megemlítette segítőit, akik közül volt, aki a lábát tartotta öt órán keresztül szemrebbenés nélkül, megint másvalaki biztos mozdulatokkal rögzítette a sérült végtagot, amíg ő ráharapott egy botra a fájdalomtól. Majd hat férfi három órán keresztül cipelte egy függőágyban, egy darabig motoron vitték egy földúton, közös erővel tartva szétroncsolódott lábát. Emellett Judd megköszönte az asszonyoknak is, akik tartották őt. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek