Starity

Taylor Momsen: "Feladtam az életem, aztán a zenéhez fordultam segítségért"

2021. február 18. 13:01   |   Szerző: Four

A Gossip Girl sztárja sötét időszakot tudhat maga mögött, a zene mentette meg.

hirdetés

Kemény időszakon van túl Taylor Momsen: a Gossip Girl sztárja elárulta, depresszióval és drogfüggőséggel küzdött, miután több tragédia is érte. 

Az énekesnőt sokkolta, amikor 2017-ben kiderült, hogy Chris Cornell, a Soundgarden frontembere öngyilkos lett. Momsen jóbarátjának tudhatta a férfit, akinek koncertjei előtt előzenekarként is szerepelt Taylor együttese.

Az, hogy a Soundgarden előzenekara lehettünk, életem egyik legjobb élménye volt. Összetört, hogy ilyen tragikusan ért véget. Ott voltunk azon az éjszakán [amikor Chris meghalt] Detroitban, és beszéltünk is vele. Arra felébredni, hogy elhunyt, igazi sokk volt. Nem voltam felkészülve ilyenre.

Az énekesnő lemondta összes koncertjét és hazatért gyászolni, ám alig egy évvel később még egy tragédia érte: producere és közeli barátja, Keto Khandwala 47 éves korában, motorbalesetben elhunyt.

Amikor megkaptam a telefonhívást a haláláról, az volt az utolsó csepp a pohárba. Depresszióba zuhantam és drogfüggő lettem. Nagyon egészségtelen életet éltem.

Egyedül az segített Momsen számára, hogy elkezdett új albumon dolgozni:

Feladtam az életem, aztán a zenéhez fordultam segítségért. Ez mentett meg. Nagyon szerencsés vagyok, hogy ott voltak mellettem a legjobb barátaim és új irányba lökdöstek. A zene volt az örök állandó az életemben.

- mondta.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek