Starity

Drew Barrymore arról az időről vallott, amikor 13 évesen pszichiátriára került

2021. február 24. 08:08   |   Szerző: Four

Anyjával való kapcsolatáról is mesélt a színésznő, aki nehéz gyerekkoron van túl.

hirdetés

Drew Barrymore is megszólalt Paris Hilton és Britney Spears ügye kapcsán: a színésznő Howard Stern műsorában mesélt arról, hogy a saját esete jutott eszébe a hírességek története hallatán. 

Biztos vagyok benne, hogy az emberek azt gondolják: ezek a lányok buliztak, kiváltságosak, hogy mernek így érezni. Így viselkedtek, fair, hogy ez lett az eredménye. Én meg azt érzem: ők is emberek. 

- mondta.

Barrymore elárulta, 13 éves volt, amikor anyja elküldte egy pszichiátriai intézménybe, ahol másfél évet töltött:

Bulizni jártam és nem iskolába, elloptam az anyám autóját, kezelhetetlen voltam. Néha ez csak ennyi volt, de aztán annyira dühös voltam, hogy "bedobtak" oda. Egy Van Nuys Psychiatric nevű helyen voltam másfél évet, ahol nem igazán lehetett szórakozni. Különben vagy bevittek a gumiszobába, vagy lekötöztek. 

Drew szerint az anyja ezért döntött amellett, hogy elvitette az intézménybe:

Szerintem kreált belőlem egy szörnyeteget, és a végén már nem tudta, mit kezdjen vele. Ez volt az utolsó erőfeszítése, tényleg kezelhetetlen voltam, de megbocsátottam azért, amit tett. Valószínűleg úgy érezte, nincs kihez fordulnia.

Barrymore ezek után hozzátette, később teljesen kivágta életéből az anyját, ami "a legfájdalmasabb dolog volt számára". 

A színésznő ma már megbocsátott szülőjének, és újra kommunikálnak, ám kijelentette, ő teljesen máshogy neveli kislányait, mint ahogy azt édesanyja tette vele:

Valamiről beszélgettünk, és én megmondtam a lányaimnak, hogy "nem vagyok a barátnőtök", az anyukátok vagyok. Nekem olyan anyám volt, aki a barátnőmként viselkedett - de én nem fogok így tenni. Sokkal nagyobb bennem az együttérzés így, hogy két kislányt nevelek. Nehéz, de én sokkal hagyományosabban, csendesebben és védelmezőbben nevelem őket. Nem úgy, ahogy az én gyerekkoromban volt.  

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek