Starity

Előtérben a Rieker - avagy egy minőségi márka kollekciója

2021. február 23. 09:09   |   Szerző: Starity

Kevés cipőmárkára mondható el, hogy kínálatából a férfiak és a nők egyaránt megtalálják a hozzájuk igazodó lábbelit. Ez valójában minden szezonban igaz, de a téli cipők esetében kifejezetten fontos, hogy kizárólag minőségi lábbelit szerezzenek be. A következő pár sorban egy páratlan márka, a Rieker termékeivel ismerkedhetsz meg.

hirdetés
Előtérben a Rieker - avagy egy minőségi márka kollekciója

A téli lábbelik kiválasztásának szempontjai

Az őszi-téli szezon beköszöntével sokaknak meg kell újítaniuk ruha- és cipőtárukat. De feltehető a kérdés, hogy miért kell ilyenkor sokkal körültekintőbben eljárni a vásárlás során, mint más évszakokban? Nos, erre talán a téli lábbelik legfőbb kiválasztási szempontjai tudnak nekünk választ adni.

Először is fontos a kényelem, hiszen számos teendő akadhat a nap folyamán, amit el kell intéznünk, ezért nem mindegy, milyen lábbelit viselünk. Másodszor, talán a legfontosabb az, hogy elegendő melegséget biztosítson a lábbeli számunkra. Ennek csak a minőségi darabok képesek eleget tenni, hiszen ezekben sokszor 100%-ban gyapjúbélés található. Így mára kellő védelemmel látják el a lábakat a hideggel szemben. 

Végül lényeges, hogy strapabíró lábbelit szerezzünk be. Az időjárás ugyanis télen igen szeszélyes lehet, és senki nem szeretné, ha hamar tönkremenne csizmája. A vízálló darabok azt is megakadályozzák, hogy beázzon és átfagyjon a lábunk. 

Miért válasszuk a Riekert?

Ha cipővásárlás előtt állunk, akkor győződjünk meg a kiválasztott márka tulajdonságairól, hogy mennyire hozza az általunk elvárt színvonalat.

A korábban már említett Rieker például már több száz éves gyártási múlttal rendelkezik, s magas színvonalú termékeket dob piacra évről évre. Népszerűek termékeik a vásárlók körében, hiszen a minőségi cipőgyártás elhivatott képviselői. Tapasztalataikat felhasználva igyekeznek mindenféle stílusú, fazonú lábbeliket közszemlére bocsátani. 

A minőségre már a gyártás során is odafigyelnek, hiszen a legjobb alapanyagok felhasználásával készülnek a lábbelik. Különleges rezgéscsillapító technológiájuknak, azaz ANTISTRESS®-nek köszönhetően pedig maximális kényelmet biztosítanak termékeik. 

Ha neked sem mindegy, milyen minőségű termékeket vásárolsz, akkor a LifeStyleShop Rieker kínálatát érdemes meglátogatnod!

A Rieker kínálata

A Rieker kínálatában a hölgyek és az urak is megtalálják a számukra ideális lábbelit, minden szezonban. 

A nők a bokacsizmák, a hosszú szárú, lapos és magas sarkú darabok és a bakancsok között egyaránt válogathatnak. Az urak számára szintén biztosítottak a különböző stílusú boka- és félcipők, valamint a szandál sem maradhat ki a felsorolásból. 

Az eltérő fazonok mellett természetesen a színárnyalatok között is kalandozhatunk, s a megszokott barna, szürke fekete mellett díszesebb és színesebb lábbelikkel is találkozhatunk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

cipő webshop rieker
hirdetés

Ajánlott cikkek