Starity

Érdekes dokumentumfilm érkezik a mormon közösségről hamarosan

2021. február 24. 14:02   |   Szerző: Glamster

Gyilkosság a mormon közösségben: érdekes dokumentumfilm érkezik a mormon közösségről hamarosan a Netflixen.

hirdetés

A mormonizmus egy resztoránus keresztény vallási mozgalom, ami tagjai szerint Krisztus egyházának visszaállításával kezdődött 1830-ban, Joseph Smith által.

Most erről a vallási mozgalomról érkezik egy érdekes dokumentumfilm a Netflix műsorán hamarosan. A Gyilkosság a mormon közösségben című dokumentumsorozat elsőként ad átfogó képet a mormon közösségben valaha történt legmegdöbbentőbb bűntényről és az azt kitervelő bűnöző lángelméről. A Jared Hess (Nevetséges Napóleon) és Tyler Measom (An Honest Liar) rendezésében készült háromrészes produkció három 1985-ös bombatámadást vizsgál meg, amelyben két ember meghalt, és amely megrázta Salt Lake City lakosságát.

A gyilkosságok még inkább megdöbbentették a közösséget, amikor megsemmisült korai mormon leveleket és naplókat találtak a harmadik áldozatnál, aki ritka dokumentumokat gyűjtött. A talált tárgyak között volt a hírhedt Fehér Szalamandra-levél is, amely alapjaiban rázta meg a mormon egyházat. Ahogy a ritka dokumentumok gyűjtője az életéért küzdött, a nyomozók versenyt futottak az idővel, hogy kiderítsék az igazat.

A rendkívüli, valós bűnügyi történetben a nagy horderejű visszaélések halálos fordulatot vesznek – és velejéig megrázzák ezt a világméretű egyházat.

Csekkold a hivatalos előzetest alább:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek