Starity

Harry herceg James Corden műsorában szerepelt, nagyon szokatlan videó készült vele

2021. február 26. 12:12   |   Szerző: Four

A herceg amellett hogy elmesélte költözésük okát, sokat bohóckodott a műsorvezetővel.

hirdetés

Eddig még sosem látott helyzetekben tekinthettük meg Harry herceget James Corden videójában: többek között rappelt, sárban kúszott és a családja helyzetére is reagált.

Az An Afternoon with Prince Harry & James Corden című felvétel kezdetén a herceg buszos városnézésen vett részt Cordennel, miközben sikeresen magára borított egy csésze teát. 

Ezek után a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel Air) című sorozat forgatási helyszínére látogattak el, ahol Harry elrappelte a produkció főcímdalát, Corden pedig annyira meg akarta győzni a herceget a ház megvásárlásáról, hogy még Meghan Markle-t is felhívta - a színésznő azonban nevetve kijelentette, "szerinte már eleget költözködtek".

Majd egy kicsit komolyabb témáról is szó esett: a herceg a jelenlegi helyzetre reagálva beszélt arról, hogyan látja a jövőjét a királyi családból való kiválása után. 

Sosem sétáltam el: inkább visszalépés volt, nem lemondás. Nagyon megterhelő környezet volt, tönkretette a mentális egészségemet. Mérgező volt, így azt tettem, amit bármelyik férj és apa tett volna: ki kellett hoznom onnan a családomat. De soha nem hagytam ott őket. Bármilyen döntés is érkezett a másik oldalról, sosem fogok elsétálni. Mindig közreműködöm, az életem a közszolgálat, így bárhol is leszek a világban, ugyanaz maradok.

(A felvétel azután jelent meg, hogy az egyéves próbaidő leteltével hivatalossá vált: Harry herceg és Meghan nem térnek vissza a királyi családhoz.)

A herceg egy érdekes részletet is elárult II. Erzsébetről: elmondása szerint mivel kisfia, Archie imádja a gofrit, a királynő gofrisütőt küldött a kicsinek karácsonyra. 

Ezek után nem más következett, mint egy kis visszatekintés Harry herceg katonai múltjába: Cordennel együtt végigmentek egy akadálypályán, amely a sárban kúszástól kezdve a kötélmászásig mindenféle feladatot rejtegetett - a herceg örömmel vette az akadályokat, Corden viszont eléggé szenvedett. 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek