Starity

Elkeserítő vádak érkeztek a tini ikon, James Charles ellen: pedofília és szexuális zaklatás

2021. március 02. 17:05   |   Szerző: Glamster

Sajnos James Charles ismét botrányba keveredett. Elismerte hibáját Twitteren.

hirdetés

James Charles már megannyi botrányban részesült rövidnek mondható karrierje során, ám, eddig mindig nyertesen jött ki belőle. Gondoljuk csak az egész Tati-James Charles-Jeffree Star drámára, amely a sajtó figyelmét sem keverte el.

Ám, mostani tettét nehezen fogja lemosni magáról, s ezt James is tudja: elismerte, hogy hibázott.

A sztori a következő: felvette egy rajongóját (Redzai-t) TikTokról privát Snapchatjére. James állítja, hogy a fiú 18 évesnek mondta magát, ám Redzai kirakott egy fotót, amelyen bizonyítja, hogy többször is leírta, hogy 16 éves, de ez nem állította meg Jamest.

Így többen pedofilnak címkézték a celebet. Redzai (akinek az igazi neve Isaiyah) azt elismerte, hogy nagy rajongója volt az influencernek, ám a beszélgetés vele többször kényelmetlen, sőt, erőszakos volt.

James több fűtött tartalmú üzenetet is váltott a sráccal, amelyekből kiderült, hogy az „áldozat”, Redzai kényelmetlenül érezte magát és ennek hangot is adott.

Haver, csak el akarok menni aludni, nagyon késő van.

A felhasználó többször is utalt arra, hogy a szülei felébredtek, ám James nem vette a lapot. Amikor Redzai jelezte, hogy fáradt vagy nem akar meztelen fotót küldeni (Charles kompromitáló felvételt kért tőle, amelyen felizgult állapotban látható), James megkérdőjelezte a magabiztosságát és azt, hogy komolyan gondolja-e ezt a beszélgetést.

A fiú TikTok videóban mesélt a rossz tapasztalatáról, és felhívta a felhasználók figyelmét, hogy James levakarhatatlanul viselkedik, és érzelmileg manipulálja az áldozatait, hogy megtegyék, amit kér. Ezzel akarta óvatosságra inteni az embereket, ám, mivel az ügy nagy visszhangot kapott, így megtette a rendőrségi feljelentést.

James Charles több kéretlen meztelen képet is küldött magáról a 16 éves fiúnak

Redzai az Instagramon

James így reagált az esetre:

Mivel felvette a beszélgetésünket, most már tudom, hogy hátsó szándéka volt. (...) Később gyanús lett a kora, majd bevallotta, hogy 16 éves. Erre azt mondtam, hogy számomra ez kényelmetlen, és elnézést kértem, hogy flörtöltem. Ő kérte, hogy beszélgessünk tovább. Azt mondta, a mi kis titkunk lesz (...). Ennek ellenére én letiltottam őt

– írta először James.

Ezt Redzai cáfolta, mint fentebb is megírtuk.

James mindketten tudjuk, hogy én tiltottalak le. Tudtad a koromat, sőt, többször leírtad, hogy kár, hogy nem vagyok 18 éves, és bár gyorsabban telne az idő.

Erről egy fotót is tudott mutatni a fiú.

Majd egy rajongójának már egészen más stílusban válaszolt:

Nem próbálok kimászni ebből. Nem számít, mi történt, elfogathatatlanul és kínosan viselkedtem. Utána kellett volna néznem a személynek jobban

– kezdte James, utalva arra, hogy a TikTok-felhasználó életkora publikus információ.

Nincs magyarázatom. Már nem először történik meg ez velem, hogy átvernek, így van miért szégyelnem magam. Én hibáztam

– vallotta be.

Azt fontos megjegyeznünk a fiatal olvasóink érdekében, hogyha a kor balhétól el is tekintünk, valakitől meztelen képeket követelni akarata ellenére elfogathatatlan, és minden esetben tudnunk kell nemet mondani, akkor is, ha a másik fél érzelmileg próbál nyomást gyakorolni ránk.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek