Starity

Beszóltak A Bridgerton család sztárjának, súlyára tettek megjegyzést

2021. március 03. 13:01   |   Szerző: Four

A Bridgerton családban szereplő Nicola Coughlant testsúlya miatt piszkálták.

hirdetés

Kellemetlen üzenetben tettek megjegyzést A Bridgerton család egyik színésznőjére, Nicola Coughlanre. Egy bizonyos Amanda Richards szólt be Coughlan öltözetére, Richards egy The Big Calf nevű podcastet vezet.

Amanda a híresség Golden Globe-os outfijére tett megjegyzést Twitteren:

A dagi csaj a Bridgertonból fekete kardigánt viselt a Golden Globe-on. Mert tökmindegy, milyen stílusos vagy, ha kövér vagy, mindig lesz egy fekete kardigán, amelyet fel akarsz venni, aztán mégsem, majd végül mégiscsak felhúzod, mert úgy érzed, muszáj.

Az üzenetet a színésznő is látta, és így reagált:

Azt gondoltam, a kardigán jól néz ki, Molly Goddard is használta a divatbemutatóin, innen jött az ötlet. Emellett van nevem is.

- írt Nicola a Molly Goddard által tervezett ruhájáról. 

A színésznő rajongói nem győzték őt dicsérni frappáns válaszáért, illetve stílusos megjelenéséért. A nagy felháborodást látva az éles nyelvű Amanda is szabadkozni kezdett:

A neve Nicola Coughlan, és a való életben a ruhatára sokkal menőbb, mint a vékonyabb kollégáié. Fekete kardigánt viselt az első nagy hollywoodi díjátadójára. Mondom nektek, imádni a divatot és egyben kövér lánynak lenni átkozott egy dolog.

- írta, és egy rajongónak is válaszolt:

Egyetértek, a stílusa ütős. És saját döntésből öltözködött! Válaszolt nekem, és helyesen felhívta rá a figyelmem, hogy nem használtam a nevét. A saját érzéseimet vetítettem ki megjelenésére a kényszeres "takarjuk el a kövér lányt" kardigán kapcsán.

- zárta le Amanda.

 

 

via Daily Mail

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek