Starity

Egyetemi barátnője hosszú posztban védte meg Meghan Markle-t

2021. március 05. 10:10   |   Szerző: Four

Huszonkét éve ismeri Markle-t, leírta, szerinte mi a jellemző a hírességre.

hirdetés

Miután komoly vádak érkeztek Meghan Markle ellen a brit királyi udvarban tanúsított viselkedése kapcsán, megszólalt a hercegné egyik régi barátnője, Lindsay Roth. 

Kettejük barátsága régre nyúlik vissza: a Northwestern egyetemen ismerkedtek meg, azóta pedig Markle lett Roth esküvőjén a nyoszolyólány, és állítólag Roth lett a kis Archie keresztanyja.

Lindsay hosszú posztban írt arról, szerinte milyen személyiség sussex hercegnéje:

(...) Jóság lakozik benne. 22 év nagyon közeli barátság után tudom, hogy ez igaz. Elsőkézből láttam, hogy bánik a barátaival és azoknak családjaival illetve a kollégáival. 

Ha veled utazik az autóban, a legkisebb bukkanó miatt is kirakja eléd a kezét, szeretetteljes gesztusként és hogy biztonságban tudjon. Ha van egy különleges célod, segíteni fog, hogy eljuss odáig, és a te szenvedélyedet az övének is érzi miattad. Ha volt szerencséd találkozni Meggel - és remélem többetek így volt - láttátok, milyen nagylelkű, önzetlen barát ő, és büszke vagyok, hogy az én oldalamon tudhatom. Ugyanez a nő volt, amikor a Northwestern egyetemen tanultunk, (...) szintén ez a nő volt, amikor Rachel Zane-t játszotta a Briliáns elmékben, (...) és ugyanez a nő volt, amikor Sussex hercegnéje lett. Még mindig - kétség nélkül - ez a nő a mai napon is.

- írta Roth, majd kiposztolt két közös képet is vele.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek