Starity

Kim Kardashian marad a Kanye Westtel közös, csillagászati árú villában

2021. március 05. 13:01   |   Szerző: Four

A gyerekek és Kim a régi otthonukban maradnak, így egyeztek meg a válás során.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Kim Kardashian és Kanye West elkezdték intézni a közös ingatlanok felosztását, és úgy tűnik, sikerült megegyezniük a közös ház ügyében is.

A Hidden Hills nevű, hírességek által igen kedvelt környéken található villát 40 millió dollárért vásárolták meg, majd plusz 20 millió dollárt költöttek a felújítására. A munkálatok három éven keresztül zajlottak, és a belga építész, Axel Vervoordt közreműködésével alakították ki a ház jellegzetes, minimalista stílusát.

Jelenleg Kim és négy gyermekük lakik a villában, miután Kanye West nemrég elvitette cuccait a közös otthonból. A pár ismerősei szerint nincs köztük sok vita, mindketten a gyerekek érdekeit nézik, és békésen próbálják megoldani a válást:

Kim ott szeretne maradni a gyerekekkel. Ez az otthonuk és Kim nem igazán akar költözni, legalábbis mostanában nem. Kanye máshol él, de örül neki, hogy Kim a gyerekekkel marad a családi házban. Mindketten egyetértenek abban, hogy minél kevesebb stresszt tapasztalnak a gyerekek, annál jobb. Kanye imádja a kicsiket, azt szeretné, hogy boldogok legyenek. Semmin sem akar veszekedni Kimmel. 

- nyilatkozta egy illető. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek