Starity

Erre a 11 eltitkolt tényre derült fény Meghan Markle és Harry herceg interjújából

2021. március 08. 11:11   |   Szerző: Glamster

Vasárnap adásba került Harry herceg és Meghan Markle őszinte interjúja, amelyet Oprah készített. A várva-várt interjú legérdekesebb és legmegdöbbentőbb témáit foglaljuk össze ebben a cikkben.

hirdetés

A világ lélegzetvisszafojtva várta a vasárnapi Oprah interjút, amelyben a vendég Harry herceg és Meghan Markle volt. Már az előzetes hatalmas hullámokat indított a médiában, és hivatalosan is megindult a háború köztük és a Buckingham-palota között.

Érdekesség, hogy szimbolikusan Diana hercegnő gyűrűjét viselte Markle a beszélgetés közben. Nézzük, melyek a legfontosabb elhangzott gondolatokat a 2 órás beszélgetésből:

1. Az első találkozás a királynővel

A királynő bejelentés nélkül döntötte el, hogy meglátogatja Harryt és választottját, Meghant. A herceg aggódott, hogy felesége nem ismeri a meghajlási protokollt, ami Meghannek furcsa volt.

Hiszen ő a nagymamád!

– mondta Meghan.

Nem, ő a királynő

– magyarázta neki Harry.

2. Titkos esküvőn keltek egybe először

Három nappal a hatalmas ceremónia előtt, amelyet az egész világ szemmel követhetett, a hercegi pár szerény körülmények között egybekelt. Csak ők vettek részt a ceremónián.

3. Katalin hercegné egyszer megsiratta

A média feltételezte, hogy Meghan megsiratta Katalint, ám az ellenkezője történt.

Nehéz hetünk volt az esküvő miatt, és nagyon aggódott, ám bocsánatot kért, és virágot is küldött. Ugyanezt tettem volna én is a helyében

– mondta Meghan.

Hat vagy hét hónappal később pedig az jelent meg a médiában, hogy én sirattam meg Katalint. Ez megdöbbentett. Sosem mondtam volna el egyébként, hogy mi történt közöttünk.

4. A királyi család döntött arról, hogy Archie nem kap hercegi címet

Arról a döntésről tájékoztattak, hogy nem kap hercegi címet, ami eltér a protokolltól, és ez azt is jelenti, hogy nem kap védelmet. Mondtam, álljunk csak meg egy pillanatra!

– kezdte.

Azt mondták, nem kell neki védelem, mert nem lesz herceg. Engem pedig nem érdekel a címe, de az nagyon is, hogy a gyermekem védve legyen

Meghan elismerte, hogy örült volna a hercegi címnek, ha ez védelmet biztosít neki, ám Archie csak akkor kapja meg, ha George herceg trónra lép. Furcsa egybeesés, hogy az első színesbőrű tag nem kapta meg a titulust.

Aggódtak, mennyire lesz sötét Archie. Harryt egy beszélgetésre hívták, ami nagyon kínos volt

– vallotta be könnyezve Meghan.

5. Elárulták a születendő gyermekük nemét

Kislányt várnak, ami Harryt nagyon boldoggá teszi.

Egy fiú és egy lány, mi többet kérhetnél? Végre csak négyen leszünk és persze, a két kiskutyánk, ami számomra tökéletes

– magyarázta.

6. Meghan Markle depressziós volt és öngyilkossági gondolatai voltak

Sosem éreztem magam annyira lent, mint akkor. Segítségre volt szükségem (...). Nagyon ijesztő volt. Azt mondták, hogy nem kaphatok segítséget, mert nem vetne rájuk jó fényt

– vallotta be Ophrának.

Azért mondom ezt el, mert tudom, hogy sokuknak lenne szüksége segítségre, de nem mernek kérni. Én kimondtam. Segítségre van szükségem

7. Visszalépésük után anyagilag ellehetetlenítették őket

Harry bevallotta, hogy miután nem bírták tovább a média-hadjáratot, és eldöntötték, hogy visszalépnek, anyagilag elvágták őket, és az összes vagyonukat zárlatolták. A döntést saját édesapja, Károly herceg és neje, Kamilla hozta meg.

8. Harry hercegtől elfordult a családja

A herceg elmondta, a családja több tagjától is kért segítséget a hogyan továbbról, ám zárt ajtókat talált. Egy idő után Károly sem vette fel neki a telefont.

9.  A herceg állítja, nem akarta bántani a nagymamáját

Harry elárulta, hogy szerinte nem támadta hátba a királynőt, egyszerűen csak a családját kellett mentenie.

Sose bántanám őt. A tiszteletem felé végtelen.

A herceg így arra is célzott, hogy végtére is nem a nagymamájában csalódott.

10. Az apja viszont cserbenhagyta

Ő tudta, min megyek keresztül, még is elfordult tőlünk. Sok a sérelem arról a részről, de ő az édesapám és megpróbálom majd helyrehozni a kapcsolatunkat.

Jelenleg a bátyjával, Vilmossal is tart a mosolyszünet.

Sok a közös élmény, de más utakon járunk egyelőre.

11. Egy dolog, amit Meghan megbánt

Egy dolgot bántam meg: hittem nekik. Hittem, amikor azt mondták, megvédenek majd. A hitem miatt nem láttam, mi is történik. Ha láttam volna, többet tudok tenni

– zárta Meghan.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek