Starity

Drew Barrymore jóideig nem akar filmet forgatni

2021. március 11. 13:01   |   Szerző: Four

A színésznő úgy érzi, most nem akarja folytatni színészi karrierjét, inkább családjának él.

hirdetés

Drew Barrymore parkolópályára tette színészkarrierjét: a híresség a SiriusXM műsorában elárulta, inkább gyermekeinek él és mostanában biztos nem akar filmet forgatni.

Ha őszinte vagyok, a válasz nem. Nem akarok forgatáson lenni most, de ez változhat, amikor a gyerekeim idősebbek lesznek. Abbahagytam ezt a munkát, amikor a gyerekeim megszülettek, mert 11 hónapos korom óta ezzel foglalkoztam. Így tehát nem volt kérdés, hogy a filmkészítést leghátulra tettem, hogy jelen tudjak lenni és magam tudjam felnevelni a gyerekeimet. Nem akartam arról kérdezgetni egy forgatáson a bébiszittert, hogy vannak a lányaim. Úgy éreztem ez nem az én utam. Amikor ezt eldöntöttem, akkor kevésbé lett félelmetes, és lettek saját márkáim, írtam egy könyvet.

- mondta Barrymore, akinek két kislánya van, a 8 éves Olive és a 6 éves Frankie.

Drew hozzátette, 2017-től 2019-ig szerepelt a Dél-kaliforniai diéta (Santa Clarita Diet) című sorozatban, mert akkor úgy érezte, nagy szüksége van rá, hogy dolgozhasson:

Megmentett az a sorozat. Sokat híztam, elvesztettem az utam. Egy elég kemény váláson mentem keresztül, mert mindaz volt, amelyet sosem akartam, hogy megtörténjen. (...) És az a műsor a legnagyszerűbb dolog volt.

- mondta.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek