Starity

Szólókarrierbe kezd Leigh-Anne Pinnock a Little Mix mellett

2021. március 11. 17:05   |   Szerző: Selz

A bandában való tagsága mellett elkezdi kiépíteni saját szólókarrierjét is.

hirdetés
Szólókarrierbe kezd Leigh-Anne Pinnock a Little Mix mellett
Fotó: Instagram

Úgy tűnik, a Little Mix énekesnője karrierje csúcsán van! Nem elég, hogy a Little Mixben tevékenykedik, saját fürdőruha-kollekciójának második része hamarosan megjelenésre kerül, valamint nemrég Anne Marie segédmentora volt a The Voice UK-ben.

Tegnap pedig nyilvánosságra hozta a TaP Music, hogy leszerződtették őt. Ennél a kiadónál van többet között Dua Lipa, Hailee Steinfeld, Lana Del Rey és Ellie Goulding is. Leigh-Anne szerződése emellett nem csak a zenei részét takarja, hanem minden projektet, beleértve a filmes és tévés szerepeket is, ami nem meglepő, hiszen filmes debütálása az év végére várható.

Nagy izgalommal üdvözöljük Leigh-Anne Pinnock-ot a TaP Music családjában az összes szólómunkájával kapcsolatban. Több információ hamarosan...

Bár a legutóbbi interjú után várható volt, a rajongókat mégis sokként érte a hír. Leigh azonnal tiszta vizet öntött a pohárba ezzel kapcsolatban. 

Perrie, Jade és én nem megyünk sehova! Nincs miért aggódnotok! Nagy év vár a Little Mixre és nagyon izgatottak vagyunk. Nagyon szeretlek titeket, köszönöm, hogy mindig támogattok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek