Starity

Robert Pattinson, mint a káosz istene: íme a legőrültebb kijelentései

2021. március 13. 18:06   |   Szerző: Glamster

Robert Pattionsont gyakran a káosz isteneként emlegetik, nem véletlenül. Csekkold ezeket az abszúrd kijelentéseket a színésztől!

hirdetés

Robert Pattinson totál hibbant, de a legjobb értelemben. Interjút nézni, amelyben szerepel, olyan, akár egy hullámvasút: érzelmei és gondolatai cikáznak látványosan. 

Gyakran csak kimondom, amit gondolok és többnyire semmi értelme nincs

– vallotta be egyszer.

Pattinson egy kivételes színész, amelyet többszörösen bizonyított, és az Alkonyat-franchiset mesterien hagyta a háta mögött. Ennek ellenére, a káosz istene megfelelő jelző rá.

Igazából, most, hogy elült az őrület, tök szívesen visszatérnék, mint Edward Cullen. A csávó totál pszichopata, sose értettem, miért rajonganak érte a lányok, hiszen egyértelműen egy baltás gyilkos. A karakter maga egy mániás depressziós volt, de azért élveztem. Szóval, ha új filmet forgatnak, benne vagyok. Már foglaltam időpontot botoxra: egy óra alatt ismét 17 évesnek nézek majd ki.

Most nézzük a legkaotikusabb pillanatait!

1. Amikor meztelen modellek vették körbe, így a vagináról nyilatkozott...

Utálom a vaginákat. Allergiás vagyok rájuk. Senki nem szólt erről az egészről, ráadásul 12 órás volt a fotózás, szóval 5-6 órát pucér lányokkal voltam. Azt se tudtam, mit mondjak nekik. Még jó, hogy másnapos vagyok.

(Details)

Details

Pattinson egy másik interjúban elárulta, hogy azért állt színésznek, hogy szexis nők vegyék körbe.

2. Amikor volt egy őrült rajongója, akivel végül vacsorázni ment

Egy csaj folyamatosan követett Spanyolországban. Kileste, hol lakom és a bejárat előtt várt rám. Heteket. Minden nap. Egy nap nagyon unatkoztam, és magányos is voltam, ezért megkérdeztem, van-e kedve vacsizni velem. Egész idő alatt az életemről panaszkodtam, végre minden problémámat megosztottam valakivel. Utána soha többé nem láttam. Az emberek általában két perc alatt rám unnak.

(Créme Magazine)

3. Szerinte túlélné az apokalipszist

Sok emberrel ellentétben én tök simán elélnék egy kukában. Guy Pearce sokkal tisztább nálam.

(Popsugar)

4. Majdnem csírájában elfojtották az Alkonyat ötletét miatta

Sokan nem tudják, hogy az Alkonyat első része roppant kicsi költségkeretet kapott az akkoriban anyagiakban szűkölködő Summit Entertainmenttől. Rengeteg tárgyalás előzte meg, mielőtt egyáltalán zöld utat kaphatott. A filmeket így a rendezőnőnek, Catherine Hardwicke-nek köszönhetjük, aki elszántan hitt Stephenie Meyer munkájában.

Robertet azért választottuk, mert remek kémiája volt Kristennel. A stúdiónak viszont egy kérése volt, hogyha megszületik ez a projekt, Edward Cullen karaktere ellenállhatatlan legyen. A végső tárgyaláson be kellett mutatnunk Kristent, akit Bellának választottam, és Robertet, aki Edward karakterét kapta

– kezdte Catherine.

Robert késett és úgy jelent meg, mint aki egy hete nem fürdött, nem borotválkozott. A vezérigazgató majdnem szívrohamot kapott és helyben le akarta fújni az egészet. „Tud »ez« egyáltalán jól kinézni?”, kérdezte tőlem hitetlenkedve. Mondtam, hogy egy kis ápolással hibátlan lesz.

Az Alkonyat végül megmentette a Summit  Entertainmentet a csődtől.

5. Élvezi az ötletet, hogy elszúrhatja a Batmant

Sokan aggódnak, hogy szar Batman leszek. Az Alkonyattal ellentétben tudom, hogy ezt sokan meg fogják nézni. Élvezem az ötletet, hogy elszúrhatom, ahogyan az Alkonyatban is élveztem.

 6. Zsírkréta szaga van

Amikor szeretsz valakit, akkor bárhogy jó az illata. Kihozza belőled az állatot. Számomra..., nem tudom, ilyenkor semmi nem büdös. Nem zavarnak a mocskos dolgok. Általában bejönnek azok a szagok, amelyet mások utálnak. Sokan úgy tartják, zsírkréta illatom van.

(Allure)

7. Ha a világ ura lenne

Ha a világ ura lennék, arra fordítanám a pénzem, hogy felfedezzem a teleportálást. Így bárhová eljuthatnál környezetszennyezés nélkül. Ja, és száműzném az unalmas embereket. Nincs náluk rosszabb. Az összes unalmas krapekot bezárnám egy börtönbe, ahonnan csak akkor jöhetnének ki, ha megtanultak kreatívak lenni.

(Bravo)

8. Szeretne balerina lenni

Évek óta könyörgöm az ügynökömnek, hogy szerezzen nekem egy filmet, amiben balettozhatok. Szerinte nem is tudok balettozni, de szerintem egy rejtett balerina él bennem!

9. Örül, hogy visszatért az Alkonyat

Most, hogy a rajongóink már a 20-as éveiben vannak, sokkal jobb fejek. Érdekes látni, ahogy visszatér (az Alkonyat – a szerk.), mint akár egy második hullám. Amikor masszív jelenség volt, érthető volt, hogy sokan utálták a filmeket, hiszen a csapból is folyt. Most azonban inkább amolyan retro dolog lett: jó a zene, jó a divat. Tudod, tiszta 2000-es évek. Múltkor ment a TV-ben az Újhold, és nem kapcsoltam el. Őszintén úgy gondolom, hogy a zenéje páratlan. Jóval az ideje előtt járt.

(USA Today)

10. Felrobbantotta a mikróját

A cukros szendvics csak egy a sok agybajos ötlete közül: olyan tésztát akar készíteni, amelyet kézzel lehet enni. A GQ-nak árulta el, hogy kísérletezik egy recepttel, amely mikróban készül, és rá lehet harapni, mint „egy kis párnára”.

Aztán, mikróban kísérletezett egy tésztarecepttel, csak, hogy a tésztát mikróban akarta „megfőzni”, alumíniumba tekerve...

11. Amikor regisztrált a Reddit-re

– Milyen az életed, amikor nem színészkedsz.

– Szar.

– Gondoltál már arra, hogy csatlakozz a közösségi oldalakra?

– Csak, amikor a halálomon vagyok.

– Sokszor megcsípnek a szúnyogok?

– Nem. A vérem túl mérgező.

12. Amikor nem jött be neki a Snapchat filter

Twitter

13. Amikor elaludt a díjátadón, ahol őt ünnepelték

Twitter

14. Komment nélkül ez a klip...

15. Robert Pattinson & az egészséges életmód...

Twitter

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek