Starity

Ashley Benson elárulta, mit utál legjobban szakmájában

2021. március 16. 11:11   |   Szerző: Four

A színészi karrierje árnyoldaláról mesélt Ashley, ezt az egy dolgot nem tudja megszokni.

hirdetés

Ashley Benson kendőzetlenül vallott arról, számára mi a legnagyobb hátránya annak, hogy a színészkarriert választotta. 

Benson Paris Hilton podcastjében mesélte el, hogy a nagy sikerrel együtt nagy lett a rá irányuló figyelem is, amely paparazzik formájában is megmutatkozott:

Ez az egyetlen, ami miatt utálok ebben a szakmában lenni - kéretlen figyelmet kapsz. Az a vicces, hogy amikor az emberek látnak ezeken a fotókon, ahogy éled az életed, ülsz egy étteremben vagy ilyesmi, azt gondolják: "ó, ők hívják magukra a lesifotósokat, mert azt szeretnék, hogy le legyenek fényképezve". De hát haver, tényleg én vagyok az egyike azoknak, akik sose csináltak ilyet és nem is fognak. Mindig szörnyen nézek ki ezeken a képeken.

Ashley hozzátette, nem érti, őt miért követik ennyire, hiszen szerinte rengeteg más olyan híresség van, aki "nála jobb sztorival rendelkezik". A színésznő van, hogy nem is igazán akar kilépni a házból a paparazzik miatt:

Majdhogynem balesetet okoznak. Átmennek a piroson, ilyesmik. Rád ordítanak egy csomó borzalmas dolgot, és piszkálnak, csak hogy kiváltsanak valami reakciót. Nagyon ideges leszek tőle. Van, hogy egyáltalán nem is akarom elhagyni a házat, vagy azt érzem, nem tehetem azt, amit szeretnék, mert mindenhová követnek és fényképeznek.

- mondta Ashley.

 

 

via BuzzFeed

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek