Starity

Demi Lovato bevallotta, túladagolása napján kihasználták szexuálisan

2021. március 17. 08:08   |   Szerző: Four

Demi Lovato dokumentumfilmjében többek között szexuális erőszakról is mesélt.

hirdetés

Demi Lovato durva dolgokról számolt be Dancing With the Devi című dokumentumsorzatában, amely az SXSW filmfesztiválon most debütált. Az énekesnő arról az éjszakáról is mesélt, amely csaknem halálos kimenetelű lett számára.

Lovato szerint a férfi, aki ellátta drogokkal, szexuálisan kihasználta őt, miután Demi öntudatlan állapotba került.

Nem csak túladagoltam. Ki is használtak. 

- jelentette ki Demi, majd barátja, Sirah Mitchell hozzátette, többek között heroint is adott az énekesnőnek a férfi, majd "miután bedrogozta, otthagyta meghalni".

Amikor megtaláltak, meztelen voltam és kékre fagytam. Szó szerint otthagyott meghalni, miután kihasznált. A kórházban megkérdezték, volt-e köztünk közös megegyezésen alapuló szex, mire beúszott elém egy emlékkép, ahogy rajtam van. Ennek alapján azt mondtam, igen. Csak egy hónappal a túladagolásom után jöttem rá, hogy semmiképpen sem voltam akkor olyan állapotban, hogy közös megegyezésen alapuló döntés történhetett volna.

- mesélte.

Lovato az eset után elmondása szerint próbálta "visszavenni az irányítást", és kontaktba kerülni a férfival, de csak rosszabbul érezte magát, és nagyon nehezen fogadta el, hogy erőszak áldozata lett.

A Demi Lovato: Dancing With the Devil március 23-án jelenik meg a YouTube-on.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek