Starity

Az ikonikus fiúcsapat, a Westlife, a terveiről beszélt: augusztusban koncertet adnak!

2021. március 21. 09:09   |   Szerző: Bessie

Az 1998-ban alakult ikonikus fiúcsapat újra össze akarja hozni az embereket a Wembley Stadionban.

hirdetés
Az ikonikus fiúcsapat, a Westlife, a terveiről beszélt: augusztusban koncertet adnak!
Fotó: Westlife / Instagram

Hatalmas bejelentést tett péntek reggel az angol együttes: augusztus 21 és 22-én fellépnek a Wembley Stadionban, amely London leghíresebb szórakoztató központja. Ez lesz az első legnagyobb fellépés a stadionban az elmúlt két évben. Első estén az All Saints és James Morrison kíséri majd az együttest. Másnapra is tartogattak különleges vendégeket, hiszen az All Saint és Anne Marie is színpadra áll. Jegyeket már meg lehet venni a LiveNation (angol / magyar) oldalán az augusztusi show-ra. Bár ebbe a tervbe a koronavírus még beleszólhat.

A plakát

Legutóbbi albumjuk, a Spectrum, 2019. november 15-én jelent meg. A dalszerzők között feltűnt Ed Sheeran is, aki több szám megírásában is részt vett. A nagylemezt az Universal Music Group és a Virgin EMI dobta piacra. Az akkori megjelenéskor is felléptek volna a Wembleyben, de a pandémia keresztülhúzta számításaikat, és végül törölni kellett a koncertet. 

Szó szerint alig várom, hogy színpadra léphessek. Életünk legjobb show-ját adjuk mad.

Majd hozzátették: 

Ez egy történelmi pillanat. Nemcsak a Westlife számára óriási pillanat, hanem az egész világon levő élő zenének. Ez a két éjszaka nagyobb és látványosabb lesz, mint bármi, amit korábban tettünk.

Ám a meglepetések itt nem érnek véget. Úgy tudni, hogy 18 hónapon belül egy újabb lemezt is meg fognak jelentetni, és a turnéjukat további, világkörüli dátumokkal szeretnék bővíteni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek