Starity

Harry herceg: „Édesanyám, Diana halála örökké megsebzett”

2021. március 20. 17:05   |   Szerző: Glamster

Édesanyja, Diana hercegnőről beszélt Harry herceg. Elmondta, hogy halála mély sebet hagyott benne.

hirdetés

Harry herceg még mindig szenved attól, hogy elvesztette édesanyját. A 36 éves herceg őszintén beszélt Diana hercegnő haláláról egy érzelmes levélben, amellyel árva vagy fél-árva gyermekeket szeretett volna támogatni.

Ez a Hospital by the Hill c. könyvben található meg. A célja, hogy a gyermekek mentálisan átvészeljék a koronavírus által hozott esetleges borzalmas veszteségeket.

Ha ezt a könyvet olvasod, akkor elvesztettél egy szülőt vagy szeretett hozzátartozót. Bár ott lehetnék, hogy megöleljelek. Remélem, hogy ez a történet segít vigaszt találni, és rájössz arra, hogy nem vagy egyedül

– kezdte a sorait.

Amikor kisfiú voltam, elvesztettem az édesanyámat. Akkoriban nem akartam ezt se elhinni, se elfogadni, és egy hatalmas űrt hagyott bennem. Tudom, hogy érzel, és biztosítani szeretnélek arról, hogy ezt az űrt majd gyakran fogja kitölteni más fajta szeretet és támogatás.

Most lehet egyedül érzed magad és magányos vagy, lehet, hogy dühös is. Ez el fog múlni. Megígérem neked, hogy jobban leszel és erősebben jössz ki ebből a helyzetből, ha egyszer készen állsz arra, hogy beszélj róla.

Amikor a szüleink a mennyben vannak, azt mondták nekem, hogy a lelkük, szeretetük és az emlékeik velünk maradnak. Mindig veled lesznek, és ebbe örökké tudsz kapaszkodni. Szerintem ez igaz

– írta a herceg.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek