Starity

Ezek a legjobb női cipők tavaszra és nyárra

2021. március 21. 18:06   |   

Amikor a meleg szellő megcsap az utcán, egyből eszünkbe jut: itt a tavasz, hamarosan pedig már a nyárra készülhetünk. Ez a női cipő esetében azt jelenti, hogy lassan elő lehet venni a lengébb, nyitott darabokat, vagy ha nincs ilyen a szekrényünkben, itt az ideje beszerezni ezeket a modelleket. Mutatjuk is, mi a legnépszerűbb tavaszi és nyári cipőtípus!

hirdetés
Ezek a legjobb női cipők tavaszra és nyárra

1. Espadrilles

Amikor a tavaszi és nyári női cipő a téma, az első között ugrik be mindenkinek az espadrilles fazon. Ezek felsőrésze rendszerint vászonból vagy pamutból, a talpuk pedig jellegzetes, speciális kötélből készül. Legtöbbször kényelmes, lapos megoldások, de a magassarkú kialakítás sem megoldhatatlan feladat a gyártók számára. Az espadrilles a spanyol nyári lábbelik tipikus formája, a cipő szoros történelmi kapcsolatban áll Katalónia és Baszkföld régióival. Világszerte ismert és elismert megoldás, nem csoda, ha hazánkban is gyorsan elterjedt. Az espadrillesek között nehéz dönteni, hiszen hatalmas a választék, elég ehhez megnézni a CCC kínálatát. Itt színből, fazonból minden megtalálható, ráadásul megfizethető árakon, hiszen az espadrilles hatalmas előnye a jó ár-érték arány.

2. Szandál

A szandál egyértelműen a tavasz és a nyár lábbelije. Felszabadulást hoz a lábaknak, amelyek a téli bezártság után végre újra kiszabadulhatnak, érezhetik a friss, meleg fuvallatot, a nap simogatását. Persze szandál és szandál között hatalmas különbség lehet, mind a kialakítását, mind az anyagát tekintve, ám a kiváló szellőzés mindegyiknél alapérték. Az elegáns modellek szinte bármilyen alkalomra illenek, a sportos, hétköznapi megoldások pedig a kényelem lehető legmagasabb szintjét érik el.

3. Félcipő

A félcipő kicsit kilóg a sorból, mert hordható hidegebb időben is, de azért a bokavillantós megoldások lényege mégiscsak az, hogy a mutatós modellekben se fázzon az ember lába, éppen ezért viselik a legtöbben ezeket meleg időben. Itt is beszélhetünk elegáns és sportos modellekről, lapos, magasított, platformos, sarokkal ellátott kialakításról. A lényeg, hogy a félcipő láttatni engedi a bokát, így ehhez mérten ajánlott mellé nadrágot vagy szoknyát választani.

4. Papucs

Amikor a papucsot említjük, nem csak a strandon viselt változatra gondolunk. Papucsból van ezerféle, lehet egyszerre csinos és kényelmes a kialakítása, azaz olyan lábbeli, amely teljesen megfelel munkába járáshoz, de az egyre lazább utcai divatba is beilleszthető. A papucs többnyire lapos talpú, ezáltal elég beleugrani, és már meg is indulhat benne az ember, de persze magassarkú kialakításokkal szintén találkozni – ezekben kicsit óvatosabban kell ugrándozni. Nem kérdés, hogy a nyár legismertebb lábbelije a papucs, igaz ez annak minden formájára.

5. Gumicsizma

Nagyszüleink talán meglepődnek azon, hogy a gumicsizmát a tavaszi és nyári cipők közé soroljuk, mégis így teszünk, hiszen a fesztiválszezon elengedhetetlen darabjai ezek a vízálló és strapabíró megoldások. A gumicsizma elfogadottsága és népszerűsége az egekbe szökött az utóbbi években, azáltal pedig, hogy időtálló megoldások, befektetésnek is igazán jó választást jelentenek. Egy gumicsizma mindenképp kell a nők szekrényébe, amikor érkezik a tavasz, illetve a nyár.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

Címkék

divat nyár cipő tavasz
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek