Starity

Brad Pitt úgy érzi, egyre jobban elválasztják gyerekeitől

2021. március 22. 09:09   |   Szerző: Four

Brad Pitt és Angelina Jolie még mindig a gyermekfelügyeleten vitatkoznak, képtelenek megegyezni.

hirdetés

Habár azt hittük, Brad Pitt és Angelina Jolie válási procedúrája rosszabbra már nem fordulhat - mégis megtörtént. 

Jolie és Pitt 2016 óta próbálnak megegyezni a gyermekfelügyeleti jogon, eddig kevesebb sikerrel. Ráadásul még inkább bonyolódik a per: kiszivárgott, hogy Angelina Jolie családon belüli erőszakkal vádolja exét.

Brad összetört, hogy Angelina ezt az utat választotta. Még mindig sok érzelem maradt a házasságukból. [Brad] Felelősséget vállalt a tetteiért, és a múltbéli problémáiért, befejezte az ivást. A házasságuk nagyon szenvedélyes és alkalmanként mérgező volt - mint minden párnak, nekik is voltak vitáik, de sok jó pillanatot éltek meg együtt.

- nyilatkozta a férfi ismerőse, aki szerint Brad attól tart, a gyerekei végül teljesen elszigetelődnek tőle:

Brad csapata sosem támadta Angelinát. Ennek ellenére úgy érzi, ez egy kiszámított kiszivárogtatás volt, hogy meginogjon a döntés a tárgyalásuk végén. Brad úgy érzi, egyre jobban elválasztják a gyerekeitől, és ez tönkreteszi.

A színész után egyébként 2016-ban, a válás kirobbanásakor már egyszer nyomoztak az illetékes szervek gyermekbántalmazás ügyében (közszájon forgott egy bizonyos repülőút, amelynek során állítólag Pitt megütötte legidősebb fiát, Maddoxot), akkor az lett a konklúzió, hogy "nem történt helytelen fizikai kontaktus" Pitt részéről. 

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek