Starity

A páncélszekrény nyitás akciófilmbe illő jelenetek nélkül is megoldható!

2021. március 22. 10:10   |   Szerző: Starity

Ha azt hallod, hogy páncélszekrény nyitás, akkor melyik filmjelenet ugrik be először? Mert hogy neked is akad pár akciódús ötleted az biztos! Így van ezzel nagyjából mindenki. A fúróval, pajszerrel és egyéb eszközökkel felszerelt, hol pancser, hol vérprofi betörők beivódtak a köztudatba. Még jó, hogy most nem illegális behatolásról van szó!

hirdetés
A páncélszekrény nyitás akciófilmbe illő jelenetek nélkül is megoldható!

Mert van az a helyzet, amikor a páncélszekrény nyitás életet menthet!

Jártál már úgy, hogy elfelejtetted a telefonod PIN kódját? Ha még nem, akkor egyrészt gratulálunk, szerencsés vagy. Másrészt azért biztosan ismered azt az érzést, amikor ott motoszkál az agyadban a kombináció, de mégsem ugrik be a helyes sorrend. A PUK kód például szinte mindenkin kifog. Szóval könnyedén, bármikor előfordulhat, hogy a szét jól kitalált, megálmodott kódja hirtelen köddé válik a fejedben. Ez bizony több, mint kényelmetlen szituáció, pláne ha szükséged lenne arra, amit a páncéltest őriz.

A bejárati ajtók rossz szokása, hogy csak úgy becsukódnak. És ha történetesen ez a zárban hagyott kulccsal egyetemben zajlik le, akkor máris megvan a baj. A kizárás garantált. Pont ugyanilyen egyszerűen utasíthatod önmagadat széfed küszöbén kívülre, a véletlennek vagy egy nem kiszámított mozdulatnak köszönhetően.

A lényeg, hogy egyik eshetőség sem egyedi vagy ritka. És ami még jobb hír, hogy létezik feszegetés, zúzásmentes megoldás.

A kármentes széfnyitás nemcsak az akcióhősök sajátja!

A páncélod zárja bármikor határozhat úgy, hogy rendetlenkedni kezd. Amint a megszokottól eltérő jelenségeket (akadást, szorulást stb.) tapasztalsz érdemes cselekedni. A megelőzés mindig hasznos taktika.

Az a kellemesebb variációk közé tartozik, ha kinyílt a kis hamis, de visszazárni már nem tudod. Értékeid megőrzése szempontjából persze ez sem tartható állapot.

Milyen költségekkel jár a professzionális páncélszekrény nyitás?

A profi szakmai tudásnak hála a nyitás díján kívül más meglepetéssel nem kell számolnod. Mivel a széfnek nem esik bántódása, ezért javíttatásról vagy egyéb kárelhárításról szó sem lehet. A speciális eszközparknak és magasan képzett szakembereknek, na meg persze a szuper gyorsaságnak köszönhetően pikkpakk széfen belül találhatod magadat!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek