Starity

Miley Cyrus megható levelet írt Hannah Montanának

2021. március 25. 08:08   |   Szerző: Four

Miley hosszú levélben írt arról, mennyi mindent köszönhet a karakternek és a sorozatnak.

hirdetés

Miley Cyrus nem hagyta szó nélkül, hogy már 15 éves a Hannah Montana produkciója. Az énekesnő hosszú, érzelmes levelet fogalmazott meg a forgatáson töltött időről, az ott szerzett barátokról és a karakterhez fűződő kapcsolatáról:

Habár egy "alteregónak" voltál tekinthető, valójában volt idő az életemben, amikor az identitásom nagyobb részét tartottad te a kesztyűs kezeidben, mint én a csupasz markomban. (...) Te + én mindenen együtt mentünk keresztül, barátom. Megosztottuk rengeteg elsőnket és utolsónkat. Hullámhegyeket és hullámvölgyeket, könnyeket és nevetést. 

Cyrus a levelében kitért arra is, apai nagyapját még azelőtt veszítette el, hogy adásba került volna a sorozat első évada - pedig papája nagyon szeretett volna kitartani addig, amíg láthatta volna unokáját. Ennek ellenére egy a sorozatot promótáló reklámban sikerült megpillantania, ez pedig a nagyapja elmondása szerint élete egyik legbüszkébb pillanata volt.

Embed from Getty Images

Majd az énekesnő arra is kitért, milyen kalandokba bonyolódott a forgatások során:

Az első szerelmet is akkor tapasztaltam meg. Ciki módon pont egy fehér halásznadrágban jött meg először, azon a napon, amikor egy "cuki srác" is szerepelt, és megkértem, hogy ebédeljen velem. Ehelyett a fürdőszobában töltöttem azt az időt az anyukámmal, és sírva kerestem egy másik farmert. Annyi barátot szereztem azalatt a 6 év alatt. Emily Osment, Michael Musso + Jason Earles a családom lett. Többször találkoztam velük, mint az otthoniakkal.

Majd magára Hannah Montanára is kitért:

Keserédes volt tudni, hogy otthagylak (egy óriási részemet) a 9-es színpadon, ahol azt mondanám, felnőttem. Az volt az otthonom. Az utolsó epizód stílszerűen a "Wherever I Go" címet kapta, a tinisztár utolsó dala után. Utánad. Utánam? Hannah Montana után. 

Embed from Getty Images

És végül így búcsúzott tőle:

Hannah, remélem hallasz engem és elhiszed, hogy igazak ezek a szavak. A szeretetem és a hálám a tiéd. Megtiszteltetés volt életet lehelni beléd abban a 6 évben. Tartozom nem csak neked, hanem mindenkinek, aki hitt bennem az első pillanattól fogva. (...) A Disney egész csapatának, a szereplőgárdának, a különleges vendégszereplőknek, a stábnak, ügynököknek, és legfőképpen az anyukámnak, aki elvitt minden különórára és meghallgatásra, még akkor is, ha emiatt el kellett utaznunk az ország másik felébe, amelybe a testvéreim önzetlenül belementek. Nem telik el nap, hogy ne jutna eszembe, honnan jöttem. Egy kaliforniai épületből, egy teremnyi emberrel, akik megváltoztatták a sorsomat. És megtették, elhoztak nekem téged, a legnagyobb ajándékot, amelyet egy lány kérhet. Szeretlek, Hannah Montana. 

- írta Cyrus, aki 2006-tól 2011-ig alakította a tinisztárt. 

Embed from Getty Images

via Variety

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek