Starity

Jessica Alba elárulta, miért fordított hátat a színészetnek karrierje csúcsán

2021. március 25. 12:12   |   Szerző: Four

A színésznő előtt több lehetőség is kínálkozott, ám amellett döntött, hogy mégsem folytatja karrierjét.

hirdetés

Jessica Alba nevét ma már nem csak filmjeivel, hanem The Honest Company nevű szépségápolási és babatermékeket gyártó cégével is összeköthetjük, melynek társalapítója lett.

A színésznő a Romper magazinnak beszélt kicsit bővebben arról, miért határozott úgy, hogy első gyermeke születése után visszalép a színészettől:

Az anyám nagyon fiatalon rákos lett, sok nő a családomban különböző rákbetegségekben hunyt el, egyik sem genetikai alapon. Én krónikus betegségekkel nőttem fel, allergiás voltam és sokszor voltam kórházban. Ötször műtöttek 11 éves korom előtt. Így aztán jött egy pillanat az életemben, amikor úgy éreztem, hogy élni akarok, és annyi időt együtt tölteni ezzel a kis lénnyel, amennyit csak lehet. Tehát az egészségem számított, meg hogy a kicsit is egészségesnek akartam tudni. És úgy elég nehéz boldognak lenni, ha nem vagy egészséges. Tehát ez motivált engem, nem azon gondolkoztam, hogy kapok-e még munkát. Őszintén megvallva a karrierem csúcsán voltam.

- mondta Jessica, akinek 2008-ban született meg első gyermeke, Honor. A családalapítás pedig ő maga is megváltozott, és elmondása szerint úgy érezte, "nem lenne autentikus, ha visszatérne oda, ahol abbahagyta karriejét, mert már nem érdekelte úgy, ahogy régen." 

A színésznő egyébként Honor mellett a 9 éves Haven és a 3 éves Hayes édesanyja is, férje Cash Warren. Nemrég pedig egy kicsit visszatért a színészethez, az L.A.'s Finest című sorozatban játszott.

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek