Starity

Nagyon úgy tűnik, hogy Pete Davidson és Phoebe Dynevor egy pár

2021. március 26. 08:08   |   Szerző: Four

Egy brit falucskában vette észre őket egy fiatal rajongó, amint kézenfogva sétálgatnak.

hirdetés

Úgy tűnik, Pete Davidson és Phoebe Dynevor egymásra talált: a párról egész héten érkeztek a különféle spekulációk, hiszen többek szerint is a férfi ellátogatott Phoebe-hez Angliába. 

Most egy szemtanú is kijelentette, hogy az SNL sztárja és A Bridgerton család színésznője valószínűleg együtt van. A 14 éves Tilly egy apró falucskában, Caverswallban látta meg az elmondása szerint kézenfogva, ölelkezve sétáló fiatalokat:

Úgy tűnt, mintha együtt lennének és nagyon boldognak látszottak. Fogták egymás kezét és szerelmeseknek tűntek. Elsétáltak a házunk előtt, és azonnal felismertem Pete-et... Akkor még semmit sem olvastam arról, hogy összejöttek volna, de azt gondoltam, talán tényleg?

Tilly közös fotót is készített a férfival, de elmondása szerint Phoebe-t nem ismerte fel csak Pete-et, mert gyakran hallgatja Ariana Grande zenéjét:

Odafutottam hozzá, és megkérdeztem hogy ő-e Pete Davidson, mire angol akcentussal válaszolt, és mindenkit meg akart viccelni, hogy angol. Boldognak tűnt és nem zavarta, hogy közös képet kérek. 

- Tilly kijelentete, később nővére világosította fel, hogy a Davidson mellett álló lány Phoebe Dynevor volt.

Korábban egyébként Phoebe otthonában, Altrinchamben is látták együtt a két hírességet.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek