Starity

Őrült támadói miatt Kendall Jennert még több fegyveres őr védi

2021. március 31. 13:01   |   Szerző: Four

Az utóbbi időben többször is megtámadták, emiatt fogadott még több fegyveres őrt.

hirdetés

Kendall Jennernek több kellemetlen élményben volt része az utóbbi időben: kétszer is inzultálni akarták otthonában. A modellt először múlt héten hívta fel egy nyomozó, hogy egy fegyveres férfi készül hozzá betörni és véget vetni Kendall illetve saját életének. A 24 éves férfit a hivatalos dokumentumok szerint elfogták, Jenner pedig távoltartási végzést kért ellene. Az illető ugyanis valószínűleg kiszabadul, miután időlegesen a pszichiátrián kezelik. 

Kendall kálváriája itt nem ért véget: a bírósági tárgyalás előtt egy nappal ugyanis egy másik őrült rajongója hatolt be otthonába, hogy meztelenül fürdőzzön a lány medencéjében. A férfi állítólag még a ház ablakain is bezörgetett, hogy magához hívja a modellt, aki ekkor otthonában tartózkodott - de biztonságban volt. Végül a biztonságiak elkapták, miközben a férfi levette ruháit, és végül a rendőrök elvitték a garázdálkodót.

Csakúgy mint fenti támadója, ez a férfi is rövid időn belül kiszabadult, a koronavírus-protokoll miatt ugyanis megváltoztak a fogvatartási szabályok. 

Kendallt már így is egy nagy csapat fegyveres őr védi a nap huszonnégy órájában, mert korábban is be akartak már jutni otthonába: 2018-ban és 2019-ben is volt egy zaklatója, aki bejutott udvarára. 

Most még több fegyverest fogadott fel a lány, és azt tervezi, hogy elköltözik.

Embed from Getty Images

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek