Starity

Volt sminkese szerint nem Britney Spears kezeli saját közösségi felületeit

2021. április 01. 15:03   |   Szerző: Four

A fanok mellett Britney volt sminkese is úgy gondolja, más írja a posztokhoz a szövegeket.

hirdetés

Britney Spears körül még mindig kavarognak a viharfelhők: miközben az énekesnő próbál kiszakadni apja gyámsági fennhatósága alól, a rajongók folyton aggódnak mentális egészségéért. 

Az énekesnő gyakran posztol a közösségi felületekre, ám sokan meggyőződéssel állítják, a szöveget nem ő írja a tartalmakhoz. Most Spears volt sminkese, Billy Brasfield is megszólalt a sztárral kapcsolatban, egészen pontosan a dokumentumfilmre írt reakciója kapcsán (Britney Instagramon kijelentette, kínosnak érzi a filmet és sokáig sírt miatta).

Brasfield szerint a posztot biztos nem Britney írta:

Rögtön tudtam, hogy ez nem ő. Üzentem neki ezzel kapcsolatban és visszaírt tegnap este. A szomorú az, hogy a poszt tulajdonképpen megtagadja a fanokat és a "FreeBritney" megmozdulást.

- jelentette ki.

A kontent ő, de a szavak nem azt szimbolizálják, ahogy érez. 

- mondta. Brasfield hozzátette, ugyan a dokumentumfilm egyes részei tényleg érzékenyen érintették Spearst, de valójában nagyon is jól meg tud birkózni velük, és nem törékeny.

A férfi szerint a poszt azt a célt szolgálta, hogy elterelődjön a figyelem Britney apjáról, aki dollármilliókat követel lányától a gyámsági feladatai okán.

Ezzel ellentétben az énekesnő egyik munkatársa, Cassie Petrey szerint semmi ilyenről nincs szó, mert Spears maga írja a posztjait:

Britney kreálja a saját posztjait és írásait az Instagramra. Ő keresi ki a Google-ben és Pinteresten a képeket, mémeket és minden mást. Senki nem javasol neki semmit. Nem kér segítséget és nem hagy titkos üzeneteket a közösségi platformjain. Szó szerint csak éli az életét és próbál jól szórakozni Instagramon. 

Egy másik forrás szerint is a híresség maga írta a fent említett posztot, továbbá az illető kijelentette:

Lehet, hogy Brasfield azt hiszi, Britney-nek üzenget, de nem. Nincs semmi kapcsolata vele. Talán valaki átveri, aki kiadja magát az énekesnőnek.

 

 

via Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek