Starity

Durva: Gal Gadot színészkarrierjét fenyegette Joss Whedon a Justice League forgatásán

2021. április 07. 08:08   |   Szerző: Four

Joss Whedon a 2017-es Az Igazság Ligája újraforgatása során sokak szerint visszaélt hatalmával.

hirdetés

Kemény vádakkal illetik Az Igazság Ligája társrendezőjét a The Hollywood Reporter legutóbb megjelent cikkében: az írás szerint Joss Whedon gyakorlatilag mindenkivel összeveszett a forgatás során, kiváltképp Gal Gadottal. (Eredetileg Zack Snyder készítette a filmet, ám magánéleti problémák miatt Whedon vette át a helyét.)

A cikkben a Cyborgot alakító Ray Fisher kijelentette, a férfinak rasszista és kötekedő viselkedése volt, illetve egy másik forrás szerint szóbeli bántalmazást követett el a Wonder Womant alakító Gal Gadottal szemben. 

A rendező és a színésznő között állítólag akkor kezdett negatívvá válni a viszony, amikor Whedon olyan mondatokat akart Gadot szájába adni, amelyek nagyon kényelmetlenül érintették a színésznőt. Joss reakciója erre az illető szerint az volt, hogy megfenyegette Galt, ellehetetleníti karrierjét. 

Egy a forgatáson részt vevő szemtanú szerint Whedon később dicsekedett is vele, hogy kiosztotta a sztárt:

Azt mondta [Gadotnak], ő a forgatókönyvíró, úgyhogy fogja be és ismételje el a mondatokat, különben nagyon hülyén fog kinézni a filmben.

- mesélte az illető, aki szerint ezek után annyira összevesztek, hogy a Warner Bros. elnökéhez is eljutott az ügy. 

Voltak problémáim Whedonnel, és a Warner Bros. időben megoldotta ezeket.

- jelentette ki Gadot. 

Joss állítólag Patty Jenkinst, a Wonder Woman rendezőjét is becsmérlő szavakkal illette, de a fent említett Ray Fisher is kijelentette róla, vele kapcsolatban is rasszista megnyilvánulásai voltak. Fisher "undorítónak" és "elfogadhatatlannak" nevezte a rendező viselkedését, ezt pedig kollégája, Jason Momoa is megerősítette. 

Joss kapcsán nem először merülnek fel ilyesfajta vádak: korábbi rendezései, például a Buffy, a vámpírok réme forgatása során több színész szerint is elfogadhatatlan volt a viselkedése. 

 

 

via New York Post

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek