Starity

Khloe Kardashian megszólalt retusálatlan fotója kapcsán

2021. április 08. 14:02   |   Szerző: Four

Kardashianról olyan kép került ki, amely nem tetszett neki, most reagált a vele kapcsolatos hírekre.

hirdetés

Khloe Kardashianról nemrég került ki egy olyan bikinis fotó, amelynek megjelenésébe nem egyezett bele. A reality-sztár a fiaskó után azonnal próbálta eltávolíttatni a nemkívánt képet, ám addigra már médiaszenzáció lett belőle. 

Egyesek szerint kár, hogy a híresség el akarja tüntetni a képet, mert semmi baj sincs vele - mások azonban azért kritizálják, hogy Instagramra posztolt képei ehhez képest nagyon sok szerkesztgetés után kerülnek ki, ez pedig hamis testképet okoz rengeteg követő számára.

Most Khloe hosszú posztban fejtette ki, mit gondol az esetről:

Helló srácok, ez vagyok én és a filter illetve szerkesztés nélküli testem. A fotó, amit kiposztoltak rólam a héten, gyönyörű. De olyan valaki vagyok, aki a testképével sokat küzd fiatalkora óta. Ha valaki készít rólad egy képet, ami nem tetszik mert rossz a fény vagy nem úgy mutatja meg a tested, ahogy azért te rengeteget dolgoztál - mindezek után pedig megosztja a világgal - akkor minden jogod megvan ahhoz, hogy megkérd, ne posztolja ki. 

- írta. 

Khloe többek között kijelentette azt is, hogy egész életében megkérdőjelezték a kinézetét, mondván "ő a csúnya Kardashian nővér", illetve, hogy "biztos plasztikai műtétekkel érte el, hogy így néz ki". A híresség hozzátette, sokszor lehetetlen megfelelni azoknak az elvárásoknak, amelyeket a megjelenésével kapcsolatban támasztanak felé. 

Szeretek egy jó filtert, egy jó fényt vagy szerkesztést itt-ott. Ugyanúgy, ahogy szeretek sminkelni, megcsináltatni a körmöm vagy felhúzni egy pár magassarkút, hogy úgy képviseljem magam a világ előtt, ahogy szeretném, hogy lássanak - és ezt továbbra is így fogom tenni. (...)

- majd így folytatta:

Azoknak, akik úgyanúgy tapasztalják az örökös nyomást, hogy nem érzik magukat elég tökéletesnek: azt akarom, hogy tudjátok, látlak titeket és megértem. A barátaim és a családom minden nap elmondják, hogy szép vagyok, de tudom, hogy ennek az érzésnek belülről kell jönnie. Mindannyian különlegesek és tökéletesek vagyunk a saját magunk módján. (...) Rájöttem, nem élhetünk úgy, hogy mindig mások tökéletességről alkotott képébe akarunk beleilleni. Csak tegyétek, amit tennetek kell és amitől boldognak érzitek magatokat.

 

 

via BuzzFeed & Page Six

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek