Starity

Szexi poszterrel jelentkezett a Miután filmek

2021. április 12. 20:08   |   Szerző: Glamster

Meg idén mozikba kerül a Miután elbuktunk film, ami a Miután filmek folytatása és harmadik része.

hirdetés

Nagy sikernek örvend a fiatalok körében a Miután film franchise. A filmek Anna Todd sikerregényét vették alapul, amelyben megismerhettük Tessa és Hardin nem minden napi történetét.

A harmadik rész, a Miután elbuktunk pedig még idén a mozikba kerül. Ehhez az első, igen szexi előzetes nem olyan régen jelent meg, így nem is csoda, hogy a most megjelent plakát is hasonlóan fűtött hangvételű.

A Miután elbuktunk filmben láthatjuk, hogy Tessa pont az élete legnagyobb döntését hozza meg, amikor minden megváltozik körülötte. Először az ő családjáról tudnak meg addig rejtegetett titkokat, aztán Hardin családja okoz nekik váratlan meglepetéseket. Ezek a felfedezések mindent más megvilágításba helyeznek, és még jobban megkérdőjelezik a közös jövőjüket, amelyért már annyit küzdöttek. Tessa élete kezd szétesni. Semmi sem az, aminek hitte. Sem a barátai, sem a családja. Hardin, az egyetlen személy, akire támaszkodhat, nagyon dühös lesz, amikor tudomást szerez Tessa döntéséről. Ahelyett, hogy mellé állna, mindent elkövet, hogy megtorpedózza a terveit.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek