Starity

Rihanna elvitte A$AP Rockyt, exe, Drake egyik bulijára

2021. április 14. 14:02   |   Szerző: szarescsillamponi

A Fenty Beauty alapítója és A$AP Rocky között továbbra is szikrázik a levegő és a legutóbbi kiruccanásuk tüzesebb volt, mint valaha!

hirdetés

Április 12-én kapták lencsevégre a párost, Hollywood nyugati oldalán. Bár még mindig a megerősítést várják tőlük az emberek, elég nyilvánvaló mindenki számára, hogy szikrázik a levegő kettőjük között

A 32 éves rapper egy világos, piros rúzsfolttal az arcán lépett ki a vendéglőből, amelyet a paparazzók is lefotóztak. Egy forrás azt nyilatkozta, hogy a pár igazán jól érezte magát azon az estén, amikor Drake partit rendezett a közeli barátainak és meghívta Rihannát is A$AP Rockyval. 

 

A 33 éves dívának és a Hotline Bling rapperének bár van közös, romatnikus múltjuk, a közeli barátaik azt állítják, hogy nagyon jó a kapcsolatuk és Drake igazán kedveli A$AP Rockyt, illetve elfogadja exe új szerelmeként.

A forrás szerint Rihanna boldognak tűnt egész este, mindenkivel beszélgetett. Nem érdekelte, hogy látják őt. A$AP pedig végig mellette volt, majd egymást követően távoztak.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek