Starity

Élete mélypontján a biztonságiak rendszeresen ellenőrizték Justin Bieber pulzusát

2021. április 14. 11:11   |   Szerző: Four

Az énekes elárulta, milyen kemény volt, amikor elérte legnehezebb időszakát.

hirdetés

Justin Bieber nagyon kemény időszakot hagyott maga mögött, amelyről a GQ magazin legújabb számában is mesélt. Bieber élete egy időben meredek lejtőn indult el, ennek része volt az is, hogy drogfüggőséggel küzdött. 

Az énekes elárulta, a függősége elért egy olyan durva állapotot, hogy a biztonsági emberei éjszakánként besurrantak hozzá és ellenőrizték pulzusát: így győződtek meg róla, hogy él-e még.

Mindig csak többért sóvárogtam. Megvolt a hatalmas sikerem, de azt éreztem, még mindig szomorú vagyok, még mindig rengeteg dolog fáj. Még mindig itt vannak a megoldatlan problémáim. És azt hittem, a siker majd mindent jobbá tesz. Számomra a drogok arra kellettek, hogy érzéstelenítsenek és folytatni tudjam a napokat.

- mondta a sztár.

Elveszítettem az irányítást afelett, hogy milyennek lássam a karrierem. Mindenféle véleményt hallottam. És ebben a szakmában sajnálatos módon vannak körülötted emberek, akik a bizonytalanságodra vadásznak, hogy aztán saját előnyükre fordítsák. Amikor ez megtörténik, nyilvánvalóan mérges leszel. Te vagy az a dühös fiatal, akinek hatalmas álmai voltak, aztán a világ egy olyan emberré tesz, aki nem akarsz lenni. Egy nap felébredsz, és a kapcsolataid el****ottak, boldogtalan vagy és ugyan a világ minden sikere a tiéd, de azt kérdezed: mit ér az egész, ha legbelül üresnek érzem magam?

- mesélte Justin. 

Bieber hozzátette, habár az első évben nagyon sokat küzdöttek, a Hailey Bieberrel kötött házassága rendkívül sokat segített neki abban, hogy újraformálja életét. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek