Starity

Minőségi csokival minden sütemény sokkal finomabb

2021. április 16. 20:08   |   Szerző: Starity

Aki csinált már otthon bármilyen csokis süteményt, az jól tudja, hogy közel sem mindegy, hogy milyen minőségű csokoládét használunk. A tökéletes eredmény érdekében érdemes minél magasabb minőségű csokira vagy kakaóra szert tenni. De vajon milyen csokicseppeket érdemes választani?

hirdetés
Minőségi csokival minden sütemény sokkal finomabb

Ma már minden elérhető

Szerencsére ma már minden elérhető a cukrászati piacon, amivel finom és prémiumminőségű sütiket tudunk készíteni. Ehhez pedig elengedhetetlen, hogy a felhasznált csoki is olyan legyen, ami után a 10 ujjunkat megnyaljuk. Bár a lelkesedés nagyon sok mindent pótol egy süteménynél, akárcsak a kreativitás, mégis érdemes arra koncentrálni, hogy minél inkább a legjobbat válasszuk. 

Ha sokat sütsz, akkor valószínűleg te is tapasztaltad, hogy mennyivel másabb az eredmény, ha egy 10-12 százalékos kakaópor segítségével készítesz bevonót a tortára, esetleg ha hagyományos tortabevonót használsz. De az igazi az, ha Callebaut csokipasztillát oldasz fel vízgőz felett, és ahhoz adsz egy kis friss vajat, majd olyan bevonatot készíthetsz a tortára, ami nem törik, nem esik szét, és sokáig szép és egységes marad. 

Miért a Callebaut?

Aki még nem használta, abban jogosan merül fel a kérdés, hogy miért pont a Callebaut csokipasztilla az, ami üdvös és tökéletes megoldást biztosít minden süteményhez, amihez csokoládét kell használni. Többek között a titok a százéves belga receptben rejlik, melyen az évtizedek során sem változtattak. A vállalkozás jelmondatat továbbra is a “The Finest Belgian Chocolate” maradt, és ehhez hűen mindent megtesznek, hogy csakis a legjobb alapanyagokat használják. Ez magában foglalja azt is, hogy kiemelt figyelmet fordítanak a farmerek oktatására és a fizetségüknek a szintet tartására, aminek köszönhetően mindig törekednek a tökéletes eredményre. 

A Callebaut csokipasztillák ma már akár 10 kilogrammos kiszerelésben is elérhetőek, de természetesen közel sem kötelező ilyen óriási méretben megvásárolni. A Magzsola webáruház csokikínálatában a legkisebb 250 grammos, illetve 500 grammos kiszerelés is helyet kap, de ha valakinek nagyobbra lenne szüksége akkor a 2,5 kilogramm is rendelkezésre áll. 

Ez a csokipasztilla nem csak a kiváló minőségével tűnik ki a többi közül, hanem azzal is, hogy a csomagolása igényes, és nem a tipikus átlátszó zacskó kis fehér címkével. Szinte még ránézni is jó, már a külcsínen is látszik a minőség.

Ha felkeltettük az érdeklődésed, lesd meg a Magzsolánál, hogy milyen dekoratív és próbáld ki, hogy te is a legjobbakat használd azoknak, akik számodra a legfontosabbak! Legyen szó csokitortáról, csokibevonatról vagy épp amerikai cookiesról, a végeredmény hidd el, magáért beszél majd. A siker garantált!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek