Starity

Fotóalbum a nappali falán

2021. április 16. 20:08   |   Szerző: Starity

Ha van egy üres falfelületünk a nappaliban, hálószobában, könnyen feldobhatjuk egy vászonképpel. Vagy többel. Tehetünk a falra több képet, ezzel egy idő után emlékkönyvként funkcionálhat a fal.

hirdetés

A megrendelés menete

A legtöbb cég rendszere már az interneten elérhető, könnyen kitölthető, a fotónkat akár javíthatjuk, kisebb effekteket tehetünk rá.

Miután beküldtük a kiválasztott képet vagy képeket, egy visszaigazoló e-mailben ellenőrizhetjük a beállításokat. Ha valami nem jó, akkor mindenképp vegyük fel a gyártó céggel a kapcsolatot. Ezután a szakemberek ellenőrzik a képünket, átnézik, hogy megfelelő-e a minőség, nem szemcsés-e a kép.

Amikor elkészül a minta (nézőképnek hívják), azt elküldik, és még apróbb változtatásokat tudunk eszközölni. Gyártásba csak az általunk elfogadott kép kerül.

Az általunk elfogadott képet vízálló festékkel kinyomtatják, még egyszer leellenőrzik a minőségét. Ezután fakeretre feszítik a képet (ez a vakrámázás).

Amint kész a vászonképünk, a kívánt átvételi módhoz csomagolják. Személyes átvételnél légpárnás fóliába csomagolják, házhoz szállításnál még egy kartondobozba is becsomagolják.

Tippek egy falnyi vászonképhez

Ha úgy döntünk, hogy több képet szeretnénk falra tenni, több ötletet is találunk, de gyakorlatilag a kreativitásunkra van bízva az elrendezés, a képek mérete, mennyisége.

Játszhatunk például a képek méretével. Ha minden kép ugyanakkora, az egy idő után unalmassá válhat. Még a képek méretével való játék is fokozható, még azon belül is több opció van. Feldobhatjuk a falat, ha minden kép más méretű. Választhatjuk ebből az elvből kiindulva azt is, hogy egy képünk nagy, és azt veszik körbe kisebb képek. 

Annak, hogy több képet rakunk a falra, több előnye van. Ilyen például, hogy éveken keresztül gyűjthetjük a fotókat a falon, így évek alatt minden fontos eseményről lesz emlékünk. Másik vonal, hogy egy különlegesebb eseményt választunk ki, például esküvőt, és arról készíttetünk sok vászonképet. Akármelyik verziót választjuk, a képeinket gondosan válasszuk ki, de ha pár év múlva már nem tetszik, akkor is könnyű lecserélni.

Ha nem vagyunk biztosak benne, hogy mekkora képek mutatnának jól, milyen elrendezésben, egyáltalán hány darab képet tegyünk egy adott falra, kérjük szakemberek segítségét. Több cég készít látványtervet. A vaszonkep.hu csapata is szívesen elkészíti a látványtervet, és megküldik nekünk az árajánlattal együtt. Ezen még tudunk változtatni, de ha tetszik, már mehet is a nyomdába.

Tehát, ha úgy döntünk, hogy egy üres falat fotóalbummá varázsolunk, nincs más dolgunk, mint megtalálni a különleges képeket és már készíttethetjük is a vászonképeket. Utána már nincs más dolgunk, mint csodálni a művet.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek