Starity

Itt a megbízható költöztetés titka!

2021. április 16. 20:08   |   Szerző: Starity

Ön sem szeretne megbízhatatlan céggel leszerződni, költöztetésnél Ön is a megbízhatóságot keresi, igaz? Ez egy szolgáltatás, melynél nagyon fontos a bizalom, ugyanakkor egyfajta szükséges rosszként tekintünk rá. Pedig lehet igazán pozitív élménnyel is véghez vinni egy költözést, feltéve, ha megfelelő partnerrel szerződik le a lebonyolításra.

hirdetés
Itt a megbízható költöztetés titka!

Számtalan alkalommal találkoztam már én is olyan hirdetéssel, hogy “legolcsóbb költözés”, “olcsó költöztető cég”, “költözzön fillérekből”, és hasonlók. Azonban sokak tapasztalata az, hogy ezek a megbízások lesznek végül a legdrágábbak. Egy cég szolgáltatása lehet olcsó, de nem mindegy, hogy miért az?

Egy jól szervezett, megbízható, rengeteg megbízást teljesítő cég valóban lehet megfizethető! Az ilyen partnerek megtalálásában szeretnék most segíteni. Végigmegyünk azon, hogy mi adhat garanciát arra, hogy valóban jó, megbízható cég lesz az, akit végül választ. Ezzel segítünk Önnek, hogy garantáltan pozitív élmény legyen az egész költöztetés.

Költöztetésnél fontosak az elérhetőségek

Nagyon fontos a kommunikáció. Egyrészt azért, hogy megtudja, mire számítson, mi a menete az egész folyamatnak, és tudjon kérdezni, ha valamivel nincs tisztában. Továbbá azért is fontos, mert ha bármi gond adódna, akkor tudjon gyorsan kihez fordulni, tudjon kit felhívni. Például, ha a megbeszélt időpontra nincs ott az autó, akkor egy honlapra kirakott ügyfélkapcsolati űrlappal nem sokra megy.

Tesztelje le a telefonszámokat, amik a cég honlapján szerepelnek, hogy egyáltalán elérhető-e rajta a cég. Ha elérte a céget telefonon, akkor figyelje meg, hogy hogyan bánnak Önnel. Ha próbálják lerázni, ha nem akarnak vagy nem tudnak segíteni, ha nem a megoldást keresik, inkább keressen másik céget.

A szó elszáll, az írás megmarad

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy mennyire fontos, hogy írásos nyoma legyen mindennek, amiben megállapodnak a költöztető céggel. Már az árajánlatot is írásban (akár e-mail formájában is) kérje mindenképp, nem is beszélve a megállapodásról, szerződéskötésről. Ami még fontos, hogy magáról a költöztetés napjáról és pontos kezdési időpontjáról is kérjen, illetve kapjon visszaigazolást.

Minden fontos mozzanat legyen meg írásban! Ez már egy nagy biztosíték arra, hogy valóban megbízható céggel szerződik, mert így visszakövethető minden, amit ígértek, amiben megállapodtak.

Tudja előre, hogy mi lesz, ha baj történne

Aki azt mondja, hogy ő annyira profi, hogy nála nem lehet semmi gond, az túl jóhiszemű, vagy hazudik. Épp ezért ne annak higgyen, aki ezt állítja, hanem annak, aki előre írásban vállalja a felelősséget a tetteiért. Azaz, ha úgy sérül meg például költöztetésnél egy vagyontárgy, hogy az a költöztető hibája, akkor megtéríti a kárt. Ezek a cégek is eszközökkel és emberekkel dolgoznak, így nem tudják kizárni a hibázás lehetőségét sem. Nem mindegy, hogy valaki vállalja-e a felelősséget hibájáért.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek