Starity

Karol G és Anuel AA két év után külön utakon folytatják

2021. április 20. 11:11   |   Szerző: laurenxzarya

Karol G és Anuel AA felbontották az eljegyzésüket. A pár két év után szakított.

hirdetés
Karol G és Anuel AA két év után külön utakon folytatják
Fotó: Instagram

Karol G és Anuel először 2018 augusztusában találkoztak a Culpables című daluk videoklipjének forgatásán. Hónapokkal később, 2019 januárjában megerősítették kapcsolatukat, és áprilisban jelentették be elkötelezettségüket.

Tanya Charry, az El Gordo y La Flaca neves riportere  a házaspárhoz közeli forrásokkal beszélgetett szakításukról, és úgy tűnik, hogy a békülés nem szerepel a lapokban. Állításuk szerint a Puerto Rico-i trap és a reggaeton sztár megpróbálta visszaszerezni Karolt, de a Tusa énekesnője nem hajlandó megbékélni.

Sok minden elhangzott. A műsorban hűtlenségekről beszélgettünk, de a szakmai siker iránti féltékenység nagy hatással volt a pár szakítására, és aki a vége mellett döntött, az Karol G volt

– mondta Charry. 

A riporter azt is elmondta, hogy forrásai szerint Karol fel volt háborodva, mert Anuel több fizetést kapott, a fellépéseiért, pedig úgy vélte, hogy ő és volt vőlegénye egyaránt népszerűek.

Charry azt állította, hogy a dolgok jobbá tétele érdekében Anuel úgy döntött, hogy nyereségének egy részét megosztja barátnőjével. E források szerint Karol G állítólag fojtogatva érezte magát a kapcsolatban egy ideje.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek