Starity

Demi Lovato először megfenyegette a kisvállalkozást, majd később bocsánatot kért

2021. április 20. 11:11   |   Szerző: Glamster

Demi Lovato sajnálja, hogy félrement az üzenete: ő csak joghurtot szeretett volna enni.

hirdetés

Tegnap nagy port kavart, amikor beszámoltunk arról, hogy Demi Lovato nekiment egy Los Angeles-i kisvállalkozásnak. Az énekesnő 102 millió követője előtt kezdett viszálykodni az alig párezer követővel rendelkező shoppal, amiért cukormentes süteményeket és joghurtokat is árulnak.

Először nem ismerte el, hogy hibázott:

Igazam van és a médiának be kellene fejeznie, hogy elnyomja a nők véleményét, ha fel mernek szólalni!

– írta Instagram-sztorijában.

Demi Instagram-sztorijában egy 2016-os posztra hivatkozott, amely a következő szöveget tartalmazza: „22g protein, egyél meg, bűntudat nélkül!”

Továbbá a TMZ-nek átadta a The Big Chill a privát üzeneteket, amelyben Lovato megfenyegette őket:

Ez a kép 2016-os, már nem áruljuk a „bűntudat nélküli” sütiket évek óta. Akkor is azért árultuk őket, mert a vevőink szerettek volna proteinben gazdag édességet

– válaszolta az üzlet arra a „bizonyítékra”, amelyet Lovato előrángatott, hogy tovább stabilizálja az igazát.

Aha, és most már Lenny és Larry sütiket sem árultok, ami tulajdonképpen ugyanaz? (– mivel cukormentesek és proteinben gazdagok, a szerk.) Én bizonyára láttam az összes ízt. Hagyjátok ezt abba. Nem akartok velem ujjat húzni. Hibáztál és a vevőnek mindig igaza van

– fenyegetőzött Demi.

Arra nem tért ki itt sem, hogy „diabétesz” címkét adni a termékeknek (ahogyan javasolta a cukormentes szó helyett) inkább sértő lenne, mint segítő, ám végül Instagram-live-ban kért bocsánatot a félreértésért.

Amikor írtam ennek a fagyasztott joghurt üzletnek, akkor szerettem volna bizonyítani, hogy ezek az üzenetek nekem nem jönnek be

– kezdte a 28 éves Dancing with the Devil énekese.

Olyasvalaki vagyok, aki étkezési zavarból gyógyul fel, így még mindig nehezemre esik betérni egy édességboltba, hogy megvegyek egy joghurtot. (...) Sajnálom, hogy rosszul kommunikáltam. Sajnálom, ha néhányan csalódtak bennem.

Demi elismerte, hogy félreértette a The Bigg Chill szándékát és elfelejtette, hogy a diabéteszes embereknek szüksége van a cukormentes verzióra.

Én nem tudtam, hogy miért van ott a cukormentes verzió. Nem volt egyértelmű nekem az üzenet, így félreértettem. Ám felajánlom a segítségemet ennek az üzletnek, hogy együtt jobbá tegyük az üzenetet. (…) Tudom, hogy sok ember szenved étkezési zavarral, és nem esznek fagyasztott joghurtot. Ezért is vagyok nagyon érzékeny a „diéta” témával kapcsolatban.

Demi kitért a függőségére is:

A drogproblémámat félretettem, nem nyúlok többé drogokhoz. Ám nekem ennem kell napi háromszor. És úgy hagytam el azt az üzletet, hogy nem ettem meg a joghurtot, amit akartam. És ez nagyon rosszkedvűvé tett egész hétvégén. (…) A belsőm azt mondta, hogy szólaljak fel. Volt egy érzésem, hogy írjam ki magamból, ami zavart. (…) Jobb hellyé szeretném tenni Los Angeles-t, egy biztonságos hellyé, ahová bemehetnek az étkezési zavaros emberek is… (…), hagyjuk, egész Amerikát! Nem, az egész kibaszott világot!

– magyarázta.

Nézd meg a teljes, nyolc perces videót alább:

via PageSix

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek