Starity

Kim Kardashian egyik legnagyobb álma A Bridgerton családhoz köthető

2021. április 21. 11:11   |   Szerző: Four

A reality-sztár nemrég nézte meg a nagy sikerű sorozatot, azóta Bridgerton-lázban ég.

hirdetés

Kim Kardashian imádja A Bridgerton családot, miután megkésve ugyan, de végignézte a nagy sikerű sorozat első évadát. 

Úgy tűnik, a Bridgerton szereplőinek, egészen pontosan a Penelope Featheringtont alakító Nicola Coughlannek is feltűnt a híresség rajongása, mert legutóbb Twitteren ezt kérdezte Kimtől:

Mint a világ elsőszámú Bridgerton rajongója, Kim Kardashian tudja-e vajon, hogy a Kardashianok nagyban inspirálták a Featheringtonokat? Egyfolytában róluk beszéltünk a ruhapróbák során.

Kim boldogan válaszolt a tweetre, sőt, elárulta, mi az egyik legnagyobb álma:

MI?!?! Megőrülök!!!!!! A Bridgerton nevű közös chatembe kaptam ezt az üzenetet! Elmehetek az egyik ruhapróbára?!?! Feldobná az egész életemet!!!!! Imádlak, Lady W!!!!

- lelkesedett Kim.

Coughlan örömmel meghívta a hírességet, és még egy érdekességet is elárult:

Igeeen, persze, hogy imádnánk, ha eljönnél! Tudtad, hogy Mr Pearl, aki elkészítette a Met-gálára a fűződet, utána rögtön az enyémet csinálta meg a Bridgertonhoz? 

- utalt Kim 2019-es extraszűk outfitjére Coughlan. 

 

 

A Bridgerton család sztárjától később néhány rajongó megkérdezte, melyik Kardashian nővér lenne Penelope Featherington: Nicola szerint két kolléganőjével, Harriet Cainsszel (Philippa Featheringtont alakítja) és Bessie Carterrel (Prudence Featheringtont alakítja) sokat elmélkedtek ezen:

Hárman sokat vitatkozunk ezen, szerintem Prudence és Philippa teljesen Kourtney és Khloe, mert a legjobb barátok, Pen pedig egy hihetetlenül sikeres üzletasszony, emellett úgy tudom, Kim nagyon jó nyomzó, szóval így gondolom...

- jelentette ki a sztár. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek