Starity

Emiatt bontotta fel végül eljegyzését Jennifer Lopez

2021. április 21. 21:09   |   Szerző: Four

A színész-énekesnő szakított vőlegényével, most kiderült, mi volt az oka pontosan.

hirdetés

Rövid ideig gondolkodott J.Lo azon, hogy megmenti kapcsolatát A-Roddal, ám végül hivatalosan is bejelentették, különválnak útjaik

Egy barátja szerint, aki legújabb filmjének forgatásán is ott volt, Jennifer a bizalom hiánya miatt döntött végül úgy, hogy szakítani akar:

[J.Lo] ragaszkodott ahhoz, hogy szakítsanak. Túl sok megoldatlan problémájuk volt. Elég szörnyen érezte magát. Úgy gondolta, nem származik túl sok jó abból, ha Rodriguezzel marad.

- mondta.

Az illető szerint Lopez attól függetlenül is szakított volna, hogy Alex ténylegesen megcsalta-e vagy sem: a bizalma ugyanis végleg odaveszett. 

A két híresség a hivatalos nyilatkozatuk szerint baráti módon próbálja kezelni a dolgot gyerekeik és közös projektjeik miatt - a volt jegyespárnak több közös ingatlanja és cége van New Yorkban, Los Angelesben és Miamiban. 

A kellemetlen helyzet ellenére Lopez állítólag állja a sarat:

Jennifer volt már ilyen nehéz helyzetben korábban. Nem az a fajta, aki csak üldögél és sír. A gyerekei nagyon boldoggá teszik, jól van.

- mondta ismerőse. Jen egyébként volt férje, Marc Anthony segítségére is számíthat: a férfi elutazott hozzá közös gyermekeikkel együtt a Dominikai Köztársaságba, és nagyon jóban vannak még mindig.

Embed from Getty Images

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek