Starity

Az IZ*ONE rajongói több száz millió forintot gyűjtöttek össze

2021. április 25. 15:03   |   Szerző: heecasso

Az IZ*ONE rajongótábora még mindig nem dolgozta fel a banda feloszlásának hírét: adománygyűjtésbe fogtak annak érdekében, hogy együtt tartsák a lányokat.

hirdetés
Az IZ*ONE rajongói több száz millió forintot gyűjtöttek össze
Fotó: Az IZ*ONE hivatalos Twitter feltöltése

Még március folyamán látott napvilágot az IZ*ONE, a tizenkét tagból álló, alapból is ideiglenes fennállásúnak szánt k-pop lánycsapat feloszlásának híre. Azonban sok helyi rajongó még mindig nem tudta ezt feldolgozni. A napokban Parallel Universe Project néven adománygyűjtést szerveztek annak érdekében, hogy a lányok tovább folytassák a közös munkát.

Már tíz perccel a projekt elindítása után elérték a kitűzött cél 75%-át, összesen 737 855 670 dél-koreai wont, ami nagyjából 199 653 892 forintnyi összegnek felel meg, majd további tizenegy perc elteltével már 120%-nál, azaz körülbelül 324 691 192 Ft-nál tartott az összefogás.

Az adományozás három lépcsőfokból áll: az első, hogy a szervezők felveszik a kapcsolatot az ügynökségekkel, akiknél a tagok külön-külön elhelyezkedtek, és az összeget a velük való tárgyalásokra használják fel.

Második lépésként az adományozók részére online bizonyítványt állítanak ki, miszerint hozzájárultak a kezdeményezéshez. Végül, e-mailben értesítik az adományozókat a projekt sikerességével kapcsolatban.

A részvételi bizonyítvány a tervek szerint így fog kinézni:

Forrás: Parallel Universe Project

via Koreaboo 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek