Starity

Ha még nem hallottad a Wellhello új dalát, ideje pótolni!

2021. április 23. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Fluor Tomi mindig is értett a slágerek elkészítéséhez, sokszor robbantotta a netet a dalaival. A Wellhello formációval ugyanezt minőségi szintre emelve csinálja. Ezúttal Lucát kért fel egy sikeres munkához, a végeredmény pedig magáért beszél.

hirdetés

A második dalát is megzenésítette a Wellhello, méghozzá Lucával közös produkcióban. Magyar szinten kiemelkedő dalt és klipet hoztak össze, ami nemzetközileg is megállná a helyét. A dalszöveget ByeAlex és Fluor Tomi írta, míg a zenét Diaz, Mr. Joeker és Luca neve fémjelzi.

A ByeAlex által felfedezett énekesnő valószínűleg ezzel a közös munkával új szintre lépett a karrierjében. Fluor és a Wellhello igencsak népszerű banda Magyarországon, korunk fiatalságának az etalonjai. Tomi tehetségét ma már senki sem kérdőjelezi meg és mindenki tudja, hogy mennyire maximalista, ha minőségi munkát kell letenni az asztalra. Budapesti képek bukkannak fel a videoklipben, főleg esti helyszínek, amik csodásan vannak felvéve, ezáltal remek hangulatot árasztanak a kisfilmben.

Kijelenthetjük, hogy ez egy nagyon ütős és slágergyanus zeneszám lett, amit igazán jó hallgatni! Ne feledjétek, a Wellhello következő korongja a Zsúr című album lesz és a Szomorú séta remek kis ízelítő belőle.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek