Starity

Őszinte interjúban vallott bandából való távozásáról Jesy Nelson

2021. május 04. 19:07   |   Szerző: Selz

Az énekesnő a brit Cosmopolitan magazinnak vallott őszintén érzéseiről és a bandából való távozásról.

hirdetés
Őszinte interjúban vallott bandából való távozásáról Jesy Nelson
Fotó: Matthew Eades/Cosmopolitan

Jesy Nelson december 14-én jelentette be, hogy közel 10 év után elhagyja a Little Mix-et. Az énekesnő mentális egészségére hivatkozva és a banda tagjaként járó nyomással indokolta döntését. Azóta már többször is jelentkezett a stúdióból, utalva arra, hogy hamarosan szóló dalokkal fog jelentkezni. Mindeddig viszont csak Instagram oldaláról lehetett tájékozódni az életéről, azonban most megtört a jég és amellett, hogy a Cosmopolitan UK címlapján tündököl, hosszú és őszinte interjút adott a magazinnak. 

Most egyedül vagyok, azt viselek, amit akarok. Előtte, azt viseltem, amit úgy gondoltam, hogy viselnem kell, mert túlságosan féltem, hogy olyan dolgokat hordjak, amikben nagyobbnak tűnök, mint a többiek. Fűzőket és ilyen sz*rokat viseltem, hogy úgy tűnjön olyan méret hordok, mint ők. Most nem nézek a képernyőre és gondolom azt, hogy “Úristen, nem nézek ki olyan jól, mint ők.” Szabadnak érzem magam. 

Könnyes szemekkel mesélte, hogy nem tudta, hogy tud ennyire boldog lenni. 10 évig élt abban a tudatban, hogy az volt a normális élet és azt is elárulta, hogy minden forgatás előtt úgy érezte éheztetnie kell magát, hogy vékonyabb legyen. Visszanézve bármelyik pillanatára a bandában úgy gondolja az az ember nem ő volt, és hogy szánalmas volt. A kérdésre, hogy miért érezte úgy, hogy el kell hagynia a bandát így válaszolt:

Az utolsó videóklip [Sweet Melody] volt a töréspont. [...] A bezártságban felszedtem pár kilót, de nem érdekelt. Aztán mondták, hogy "Videóklipet kell forgatni egy pár hét múlva," és pánikoltam. Extrém diétát vállaltam, shake-kel és próbáltam olyan keveset enni, amennyit csak tudtam. A forgatás napján pánikrohamom volt, mert nem úgy néztem ki, ahogy szerettem volna, és nagyon nehéz volt boldognak lenni és élvezni. Ránéztem a másik háromra és életük legjobb idejét élték. Olyan féltékeny vagyok, mert én is így akarok érezni, és élvezni, mert a zene a szenvedélyem.  

A videóban van is egy jelenet, amiben Jesy nincs benne, mert akkor kapott pánikrohamot és az öltözőben zokogott. Amikor arról kérdezték, milyen zenével fog jelentkezni, azt mondta teljesen más hangzásra lehet számítani, mivel annak ellenére, hogy szerette a zenét, amit a Little Mix-szel csinált, ő nem ilyen fajta zenét hallgat. Azt is elárulta, hogy nem tudja mikor jön ki. 

A Little Mix-ben töltött idejét így jellemezte három szóval: őszinte, dolgos, szomorú. Jelenleg pedig ez a három szó jellemzi őt: őszinte, tartalmas, szabad. 

A teljes interjú itt érhető el angol nyelven. 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek