Starity

14 sztár, 14 történet arról, hogyan piszkálták őket gyerekkorukban

2021. május 05. 10:10   |   Szerző: Four

Ezek a hírességek mind arról számoltak be, hogy gyerekkorukban sokszor csúfolták, piszkálták őket.

hirdetés

1. Shawn Mendes

Embed from Getty Images

Shawn Mendest egyik első YouTube-ra feltöltött videója után, kamaszként piszkálták az iskolában:

Azt kiabálták, hogy "énekelj nekem Shawn, énekelj! - mindezt úgy, hogy borzalmasan éreztem magam, mintha egy vicc lennék, és amit csinálok az hülyeség és rossz. Számomra egyáltalán nem vicces, ha valakiben rossz érzést keltenek amiatt, amit szeret csinálni... minden ember megérdemli, hogy azt tegye, amitől jól érzi magát.

- mondta.

2. Niall Horan

Embed from Getty Images

Horan ugyan részletekig nem fejtette ki, vele mi történt, de egyetértett Mendes fenti megjegyzésével:

Ennél jobban nem tudnék azonosulni és egyetérteni a dologgal... Mi nevettünk utoljára.

- mondta.

3. Priyanka Chopra

Embed from Getty Images

Volt az iskolámban egy igazán szemét lány. Szerintem nem kedvelt, mert a barátja jóban volt velem, vagy valami más középiskolás dolog miatt. Úgy éreztem magam, mintha a pokolban lennék. Csúfolt, és nekilökött a szekrényeknek. (...) Nem szeretném egyik gyereknek se, hogy úgy érezze magát az iskolában mint én. Rettegtem attól a lánytól. 

- mesélte Chopra.

4. Lady Gaga

Embed from Getty Images

Az énekesnő elmesélte, Csillag születik című filmjében az iskolás éveiből merített inspirációt, amikor Allyt alakította:

Vissza kellett ugranom a gyerekkoromhoz, a középiskolás éveimbe, amikor piszkáltak és kinevettek azért, mert nagy álmaim voltak. Ez volt az inspirációm.

5. Blake Lively

Embed from Getty Images

A gyerekek sokszor kigúnyoltak általános iskolában, és "nagy madárnak" hívtak, mert "túl magas" voltam, és "sárga" volt a hajam.

- mesélte Blake.

6. Emily Blunt 

Embed from Getty Images

A színésznő gyerekkorában sokáig dadogott, emiatt érték kellemetlenségek. Blunt azonban hozzátette, kitalált egy megoldást arra, hogyan küszöbölje ki:

12-13 évesen is dadogtam, úgyhogy kitaláltam egy csomó vicces hangot és akcentust, mert folyékonyan tudtam beszélni, amikor nem a "saját hangomat" használtam.

7. Tom Holland

Embed from Getty Images

A színész már gyerekkora óta ügyes táncos - ám emiatt régen sokat csúfolták:

Voltak idők, amikor piszkáltak a tánc meg ilyesmik miatt, de nem tudtak olyan durvát mondani, ami miatt abbahagytam volna.

8. Tom Ford

Embed from Getty Images

Tom Ford gyerekkorában nem igazán érdeklődött azok iránt a sportok iránt, amelyeket kortársai imádtak: már akkor is a divat foglalkoztatta, és emiatt sokszor csúfolták.

A mai napig, ha elmegyek egy csapat gyerek mellett akik mondjuk még csak 8 évesek és fociznak - ha a labda felém gurul, bepánikolok, mert "Úristen, vissza kell rúgnom a labdát, és mindannyian nevetni fognak rajtam, mert nem vagyok jó a fociban." Instant pánik.

- mesélte.

9. Kate Winslet

Embed from Getty Images

Kate Winsletet alkata miatt csúfolták kamaszkorában:

Mindig is pufók voltam, a lábaim nagyok, rossz cipőt hordtam és a hajam is rossz volt. Gyerekkoromban nem igazán hallottam pozitív megerősítést a testemmel kapcsolatban.

- mondta Kate, aki azóta lányának mindig elmondja, milyen szerencsések, hogy ilyen alkattal rendelkeznek.

10. Jessica Chastain

Embed from Getty Images

Az iskolában minden nap elmondták, hogy csúnya vagyok, és hogy senki se akar barátkozni velem. A legszörnyűbb dolgokat mondták. Ha bármit tehetek, hogy javítsak a fiatal lányok önbizalmán, meg akarom tenni.

- mesélte.

11. Henry Cavill

Embed from Getty Images

Én voltam "Dagi Cavill". Egy nap négyszer is elsírtam magam anyukámnak a telefonban. Az én Superman-verzióm tulajdonképpen egy olyan srác, aki egész életében egyedül volt.

12. Jessica Alba

Embed from Getty Images

Annyira sokat piszkáltak, hogy apukámnak kellett bekísérnie az iskolába. Az ebédemet mindig a nővérszobában ettem meg, mert nem akartam a többi lánnyal ülni. A származásomon túl a szüleimnek nem igazán volt pénze, így nekem sosem voltak cuki ruháim és menő hátizsákom.

- emlékezett vissza Alba.

13. Michelle Trachtenberg

Embed from Getty Images

A színésznőt egészen durva szinten piszkálták:

Volt egy lány, aki lelökött a lépcsőről: megrepedtek a bordáim és eltört az orrom.

14. Eva Mendes

Embed from Getty Images

Esetlen, vékony lány voltam nagy fogakkal, és ez könnyű célponttá tett. Ketten is voltak, akik pokollá tették a középiskolás éveimet. Akkor nem értettem, miért piszkálnak folyton. Csak később jöttem rá, hogy kimutattam a félelmemet, erre haraptak rá.

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek