Starity

Inspiráló üzenetet tett közzé Ariana Grande

2021. május 05. 11:11   |   Szerző: Rêveur

Ariana Grande egy új bejegyzésében arra buzdította a rajongókat, hogy legyenek nyitottak mentális problémáikkal kapcsolatban és gondolják át a Mentális Egészség Hónapját.

hirdetés
Inspiráló üzenetet tett közzé Ariana Grande
Fotó: ELLE

Több fényképet is megosztva a témáról az Instagramon, Grande az alábbiakat írta:

Támogatom a mentális egészség körüli megbélyegzés megszüntetését és a segítségkérés normalizálását. A gyógyulás nem lineáris, szórakoztató, gyors és egyáltalán nem egyszerű. Ám itt vagyunk egymásért és el kell köteleznünk magunkat, hogy ezt az időt a lehető legegészségesebbé, békésebbé és szebbé tegyük.

Egy második diában Grande elmagyarázta, hogy májusban legalább egy bejegyzést fog közzétenni hetente, hogy felhívja a figyelmet a mentális egészség fontosságára és csökkentse a körülötte forgó megbélyegzéseket.


A hét másik képen válogatások szerepelnek a mentális egészséggel és a kábítószer-fogyasztással kapcsolatos segélyvonalakból és forrásokból, beleértve a Fekete Mentális Egészségügyi Szövetséget, a Trevor-projektet, a Veteránok válságvonalát és a szülés utáni támogatást.

Ariana Grande korábban már megvitatta saját mentális problémáit, és elismerte, hogy a Manchester Arena 2017-es terrortámadását követően PTSD-ben szenvedett.

Az esemény során egy öngyilkos merénylő felrobbantott egy házi készítésű bombát, éppen akkor, amikor az emberek már távoztak a koncertről; 22 ember életét vesztette és 59-en megsebesültek.

Nehéz erről beszélni, mert olyan sok ember szenvedett ilyen súlyos, hatalmas veszteséget. De igen, ez egy valóságos dolog.

– nyilatkozta a British Vogue egyik interjújában, majd hozzátette:

Úgy érzem, nem is kellene a saját tapasztalataimról beszélnem - mintha nem is kellene mondanom semmit. Azt hiszem, soha nem fogom megtanulni, hogyan beszéljek róla, és, hogyan ne sírjak.

Ha Ön, vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot! 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek