Starity

A Szolgálólány meséje és a Jóbarátok a legnézettebb sorozatok között

2021. május 09. 15:03   |   Szerző: Glamster

Ezeket a műsorokat választotta Magyarország áprilisban az HBO GO kínálatában.

hirdetés

Az HBO Go számos népszerű sorozattal újította kínálatát, és ez az áprilisi top 10 listájában is látható volt. Megjelent náluk az Agymenők és a Jóbarátok is, és mindkettő show méltó helyett kapott a listán.

Nézzük, tehát mit választott Magyarország áprilisban:

10. Mancs őrjárat

A tapasztalt Ryder vezeti a Mancs őrjáratot. A hat különböző személyiséggel és képességgel bíró kutyus mindegyikének megvan a szakterülete: tűzoltó-, rendőr- és mentőkutya. Nincs olyan feladat, ami nagy lenne egy kölyökkutya számára.

9. Agymenők

12 év után a 12. évaddal véget ér minden idők legnézettebb sitcom sorozata. Nehéz szívvel búcsúzunk Leonardtól és Sheldontól, a két különc tudóstól, akik amilyen zseniálisak a laborban, annyira nehezen boldogulnak a hétköznapokban.

8. Legacies: A sötétség öröksége

A Vámpírnaplók és a The Originals – A sötétség kora hőseinek magával ragadó öröksége folytatódik a Legacies – A sötétség öröksége című sorozatban, amely a Salvatore iskolába járó természetfeletti lények következő generációjáról szól.

7. Fargo

A krimisorozatot a Coen-testvérek két Oscar-díjas filmje inspirálta. Valójában új történet, új karakterekkel, ám mindaz megtalálható benne, ami a filmet jellemezte: a morbid, fekete humor, a gyilkosság és a „Minnesota jó hely”-érzés.

6. Az ifjú Sheldon

Az Agymenők című sorozat előzményszériája a 9 éves Sheldon Cooper megpróbáltatásait követi nyomon, ahogy megpróbál beilleszkedni a körülötte lévő világba, miközben a családja és a barátai próbálják kezelni az egyedi szellemi képességeit.

5. Trónok harca

A George R.R. Martin bestseller fantasy könyveiből készült Trónok harca, minden idők legnépszerűbb HBO-sorozatának nagyívű, küzdelmes története Westeros földjén játszódik, ahol a nyár és a tél tarthat évekig, ám a hatalomvágy örök.

4. A szolgálólány meséje

Tovább folytatódik Frede, a szolgálólány története, aki kénytelen ágyasként élni egy fundamentalista teokratikus diktatúrában a totalitárius Gileádban, amely az egykori USA területén jött létre, ahol a nők jogai alapvetően nem léteznek.

3. Easttowni rejtélyek

Az Easttowni rejtélyek Pennysylvania állam egyik kisvárosának zárt közösségében játszódik, ahol egy helyi nyomozó, Mare Sheehan (Kate Winslet) próbál egy gyilkosság végére járni, miközben a saját élete is éppen darabokra hullik szét.

2. The Nevers

Az HBO új drámasorozata a viktoriánus Londonban játszódik, és egy csapat különleges képességű hölgyről szól. Az „Érintetteknek" meg kell találniuk helyüket a merev viktoriánus társadalomban, és ehhez sokféle ellenféllel kell megküzdeniük.

1. Jóbarátok

A Jóbarátok méltán az egyik legnépszerűbb sorozat világszerte szellemes dialógusai, kifinomult és szerethető karakterei révén. Hat New York-i jóbarát életén keresztül pillanthatunk be a barátságok, a karrierépítés és a randizás rejtelmeibe.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek