Starity

Megjelent Rag'n'Bone Man visszatérő lemeze

2021. május 11. 14:02   |   Szerző: Glamster

Megjelent Rag'n'Bone Man visszatérűő, "Life By Misadventure" című új albuma.

hirdetés

A borító

Három évvel az áttörést jelentő, díjnyertes ’Human’ című debütáló albuma után Rag’n’Bone Man egy vadonatúj album kiadására készül ‘Life By Misadventure’ címmel – megjelent május 7-én a Columbia Records kiadásában.

Új zenéje magával ragadta a sajtót, a Sunday Times már most kiejelentette, hogy “az év egyik legjobb albuma”, a MOJO pedig 4 csillagos értékeléssel illette, amely kiemeli az előadó “virágzó” dalszerzését. Az album két slágerdala az ‘All You Ever Wanted’, és az ‘Anywhere Away From Here’ (az amerikai szupersztár P!nk közreműködésével), megjelenésük óta fontos részét képzik a brit Radio 1 és Radio 2 slágerlitáinak, valamint olyan híres TV műsorokban is előadásra kerültek mint a Comic Relief, Later...withc Jools Holland és az Ant & Dec’s Saturday Night Takeaway.

Rag’n’Bone Man és P!nk együtt adja majd elő az ‘Anywhere Away From Here’ című slágert az idei BRIT Awards díjátadóján, május 11-én, a Lewisham & Greenwich NHS Kórus kíséretében.

A komoly mérföldkőnek számító ’Human’ című debütáló albumával fenomenális sikert aratott; négyszeres platina lemez lett, amely a megjelenésének napján az első számú albummá vált az Egyesült Királyságban, továbbá az évtized leggyorsabban eladott albuma lett férfi előadó kategóriában, sőt mitöbb a BRIT és az Ivor Novello Awards díjakat is elnyerte.

Ha esetleg ez nehezen lenne követhető, Rag‘n’Bone Man ezután a megszokottal elentétben Nashville-be ment dalokat írni és felvenni, amiből megszületett a ‘Life By Misadventure’, és még épp a pandémia kezdete előtt hazatért az Egyesült Királyságba. Az új dalokban jól kivehetők a blues és a soul motívumai, ugyanakkor a frissen megjelent album jelentős részén remekül érzékelhető Rag’n’Bone Man hatalmas előrelépése előadóként, dalszerzőként és egy olyan énekeséként aki képes elképesztő melegséget és valódi érzelmeket vinni minden lehelletébe.

A ‘Life By Misadventure’ egy tökéletes alaphangként szolgálhat napjainkban. Egy album a lélekről és annak mélységeiről, a felnőtté válásról és a továbbhaladásról. Élvezd az utazást.

‘Life By Misadventure’ dallista:

  1. Fireflies
  2. Breath In Me 
  3. Fall In Love Again 
  4. Talking To Myself 
  5. Rag’n’Bone Man & P!nk – Anywhere Away from Here 
  6. Alone 
  7. Crossfire
  8. All You Ever Wanted
  9. Changing of the Guard 
  10. Somewhere Along The Way 
  11. Time Will Only Tell
  12. Lightyears
  13. Party’s Over
  14. Old Habits 
  15. Anywhere Away from Here

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek