Starity

Harry herceg állatkerthez hasonlította az életét a királyi családban

2021. május 13. 22:10   |   Szerző: Four

Sussex hercege szerint olyan volt a királyi család-beli lét, mintha állatkerti látványosság lett volna.

hirdetés

Korábban már írtunk róla, hogy Harry herceg Dax Shepard podcastjében elárulta, milyen volt az egyik első, londoni randija Meghan Markle-lel.

A beszélgetésben a királyi családtól való függetlenedésükről is szó esett: Harry herceg a Truman Show és egy állatkert ötvözeteként jellemezte az életét a családban.

Ez a feladat, igaz? Vigyorogj és viseld el. A húszas éveim elején azt gondoltam, nem akarom ezt a munkát, nem akarok itt lenni. Nézd, mit tett ez az egész az anyámmal. Hogy fogok valaha is megállapodni és családot alapítani, ha tudom, hogy újra meg fog történni? Beláttam a színfalak mögé, láttam az üzletpolitikát és hogy ez az egész hogy működik - és nem akarok a része lenni. 

Majd így folytatta:

Amint elkezdtem terápiára járni, olyan volt, mintha ez a buborék kipukkant volna. Kihúztam a fejem a homokból, megráztam magam, és azt mondtam: kiváltságos helyzetben vagy, ne panaszkodj és ne gondolj arra, hogy valami mást akarsz - változtasd meg ezt a helyzetet - mert nem tudsz kiszállni. Hogy fogod másképp csinálni a dolgokat, hogy fogod büszkévé tenni az édesanyádat és használni ezt a platformot, hogy változást érj el?

- mondta. 

 

 

via People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek